Ero sivun ”Kevyesti päällystetty paperi” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ak: Uusi sivu: '''LWC-paperi''' ('''Light weight Coated''') tarkoittaa puupitoista, kevyesti päällystettyä paperia. Se eroaa SC-paperista siinä, että PWC-paperi on laadukkaampaa, vaaleampaa...
 
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''LWC-paperi''' ('''Light weight Coated''') tarkoittaa puupitoista, kevyesti päällystettyä paperia. Se eroaa [[SC-paperi]]sta siinä, että PWC-paperi on laadukkaampaa, vaaleampaa ja kiiltävämpää. LWC-paperia käytetään muun muassa lehdissä ja suoramainontatuotteissa.
'''LWC-paperi''' ('''Light weight Coated''') tarkoittaa puupitoista, kevyesti päällystettyä paperia. Se eroaa [[SC-paperi]]sta siinä, että LWC-paperi on laadukkaampaa, vaaleampaa ja kiiltävämpää. LWC-paperia käytetään muun muassa lehdissä ja suoramainontatuotteissa. LWC-paperia korkeampipitasoinen laatu on MWC-paperi, joka on keskiraskaasti päällystettyä.


==Lähteet==
==Lähteet==

Versio 24. syyskuuta 2008 kello 19.51

LWC-paperi (Light weight Coated) tarkoittaa puupitoista, kevyesti päällystettyä paperia. Se eroaa SC-paperista siinä, että LWC-paperi on laadukkaampaa, vaaleampaa ja kiiltävämpää. LWC-paperia käytetään muun muassa lehdissä ja suoramainontatuotteissa. LWC-paperia korkeampipitasoinen laatu on MWC-paperi, joka on keskiraskaasti päällystettyä.

Lähteet