Ero sivun ”Encyclopaedia Metallum” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p kielen- yms. huoltoa AWB
Hapo (keskustelu | muokkaukset)
luokan vaihto (virtuaalinen tietoteos --> sähköinen tietoteos)
Rivi 12: Rivi 12:
{{Tynkä/Metallimusiikki}}
{{Tynkä/Metallimusiikki}}


[[Luokka:Virtuaaliset tietoteokset]]
[[Luokka:Sähköiset tietoteokset]]


[[da:Encyclopaedia Metallum]]
[[da:Encyclopaedia Metallum]]

Versio 7. syyskuuta 2008 kello 18.50

Encyclopaedia Metallum (myös The Metal Archives) on kahden kanadalaisen perustama englanninkielinen internetsivusto, jonka tarkoituksena on koota tiedot kaikista metallimusiikkia soittavista yhtyeistä tarkkoine diskografioineen ja elämäkertatietoineen. Sivustolle voi lisätä myös metallialbumien arvosteluja. Sivuston tiedot kootaan pääosin käyttäjien lähettämistä tiedoista. Sivustolla on yli 53 000 yhtyettä, yli 130 000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja yli 31 000 arvostelua.

Sivustolla on tarkat säännöt yhtyelisäysten suhteen. Esimerkiksi hardcore- ja grindcore-musiikkityylien yhtyeitä ei välttämättä lisätä niiden punk-juurien takia. Esimerkiksi nu metal- tai rapcore-yhtyeitä ei hyväksytä sivustolle kiistanalaisen tyylilajimääritelmän takia.

Metalliyhtye Amorphis oli ensimmäinen Encyclopaedia Metallumiin lisätty yhtye, ja ensimmäinen lisätty julkaisu oli Amorphisin Tuonela.

Sivustolla kirjoitusoikeuksien rajoittamiseen johtava käyttäytyminen aiheuttaa käyttäjän statuksen muuttumisen "Fred Durstiksi".

Aiheesta muualla

Malline:Tynkä/Metallimusiikki