Ero sivun ”Petri Lindroos” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p Botti lisäsi: es:Petri Lindroos
Villerr (keskustelu | muokkaukset)
pEi muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Petri Lindroos''' on suomalainen muusikko, joka soittaa [[kitara]]a ja laulaa [[murina]]tyylillä. Hänet tunnetaan parhaiten [[metallimusiikki|metalliyhtyeiden]] [[Norther]]in ja [[Ensiferum]]in vokalisti-kitaristeina. Lisäksi hän soittaa kitaraa [[Helloween]] -yhtyeen tribuuttiyhtye Welloheenissä. Northerissa Lindroos on soittanut yhtyeen perustamisesta ([[1996]]) alkaen, tosin tuolloin yhtye toimi nimellä Requiem. Ensiferumiin hänet nimitettiin vuonna [[2004]] [[Jari Mäenpää]]n erottua yhtyeestä.
'''Petri Lindroos''' ([[10. tammikuuta]] [[1980]] [[Espoo]]) on suomalainen muusikko, joka soittaa [[kitara]]a ja laulaa [[murina]]tyylillä. Hänet tunnetaan parhaiten [[metallimusiikki|metalliyhtyeiden]] [[Norther]]in ja [[Ensiferum]]in vokalisti-kitaristeina. Lisäksi hän soittaa kitaraa [[Helloween]] -yhtyeen tribuuttiyhtye Welloheenissä. Northerissa Lindroos on soittanut yhtyeen perustamisesta ([[1996]]) alkaen, tosin tuolloin yhtye toimi nimellä Requiem. Ensiferumiin hänet nimitettiin vuonna [[2004]] [[Jari Mäenpää]]n erottua yhtyeestä.


Petri on kotoisin [[Länsi-Suomi|Länsi-Suomesta]] [[Eurajoki|Eurajoelta]]. Lindroos soittaa [[Jackson Guitars|Jackson]]- ja [[Kramer]]- merkkisillä kitaroilla.
Petri on kotoisin [[Länsi-Suomi|Länsi-Suomesta]] [[Eurajoki|Eurajoelta]]. Lindroos soittaa [[Jackson Guitars|Jackson]]- ja [[Kramer]]- merkkisillä kitaroilla.

Versio 7. syyskuuta 2008 kello 14.36

Petri Lindroos (10. tammikuuta 1980 Espoo) on suomalainen muusikko, joka soittaa kitaraa ja laulaa murinatyylillä. Hänet tunnetaan parhaiten metalliyhtyeiden Northerin ja Ensiferumin vokalisti-kitaristeina. Lisäksi hän soittaa kitaraa Helloween -yhtyeen tribuuttiyhtye Welloheenissä. Northerissa Lindroos on soittanut yhtyeen perustamisesta (1996) alkaen, tosin tuolloin yhtye toimi nimellä Requiem. Ensiferumiin hänet nimitettiin vuonna 2004 Jari Mäenpään erottua yhtyeestä.

Petri on kotoisin Länsi-Suomesta Eurajoelta. Lindroos soittaa Jackson- ja Kramer- merkkisillä kitaroilla.

Diskografia

Norther

Ensiferum


Tämä laulajaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.