Ero sivun ”Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
{{Korjattava}}
{{Korjattava}}
'''Star Wars: Knight of the Old Republic II: The Sith Lords''' ('''KOTOR II''') on [[tietokone]]elle ja [[Xbox]]ille julkaistu [[roolipeli]], joka sijoittuu keskeisesti [[Tähtien sota|Tähtien sodan]] maailmaan. Se julkaistiin Xboxille [[6. joulukuuta]] [[2004]] ja tietokoneelle [[8. helmikuuta]] [[2005]]. Pelissä on monipuolinen ja mukaansatempaava juoni. Peli on saanut useita palkintoja.
'''Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords''' ('''KOTOR II''') on [[tietokone]]elle ja [[Xbox]]ille julkaistu [[roolipeli]], joka sijoittuu keskeisesti [[Tähtien sota|Tähtien sodan]] maailmaan. Se julkaistiin Xboxille [[6. joulukuuta]] [[2004]] ja tietokoneelle [[8. helmikuuta]] [[2005]]. Pelissä on monipuolinen ja mukaansatempaava juoni. Peli on saanut useita palkintoja.


Knights of the Old Republic II: The Sith Lords on jatko-osa pelille [[Star Wars: Knights of the Old Republic]] joka on saanut monia kymmeniä palkintoja ja on samalla lucasartsin 3. ostetuin peli.
Knights of the Old Republic II: The Sith Lords on jatko-osa pelille [[Star Wars: Knights of the Old Republic]] joka on saanut monia kymmeniä palkintoja ja on samalla lucasartsin 3. ostetuin peli.

Versio 31. elokuuta 2008 kello 11.01

Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords (KOTOR II) on tietokoneelle ja Xboxille julkaistu roolipeli, joka sijoittuu keskeisesti Tähtien sodan maailmaan. Se julkaistiin Xboxille 6. joulukuuta 2004 ja tietokoneelle 8. helmikuuta 2005. Pelissä on monipuolinen ja mukaansatempaava juoni. Peli on saanut useita palkintoja.

Knights of the Old Republic II: The Sith Lords on jatko-osa pelille Star Wars: Knights of the Old Republic joka on saanut monia kymmeniä palkintoja ja on samalla lucasartsin 3. ostetuin peli.


Planeetat

Pelattavat Hahmot

Minipelit

  • Swoop race
  • Pazaak
  • Turret minigame

Alukset

Muuta

Pelaajan toiminta voi johtaa hahmon Voiman pimeälle tai Voiman valoisalle puolelle. Pelaaja kehittää omaa jediään tasoittain. Alussa jedi on ensimmäisen tason jedi, mutta kun jedi on saanut ensimmäiset 1000 kokemuspistettä kokoon, jedi pääsee toiselle tasolle. Pelissä on neljä ase- ja neljä suojustyyppiä. Asetyyppejä ovat blaster pistols (laserpistoolit), blaster rifles (laserkiväärit), melee weapons (lähitaisteluaseet), ja lightsabers (valomiekat).



Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.