Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:Tanár” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 159: Rivi 159:


terve, kaikki kappaleet on nyt viitteistetty, kartat tehty suomeksi ja loputkin punaiset linkit sinistetty. Haluat ehkä harkita ääntäsi uudelleen. yst. terv--[[Käyttäjä:Kalamies|kalamies]] 31. heinäkuuta 2008 kello 16.14 (UTC)
terve, kaikki kappaleet on nyt viitteistetty, kartat tehty suomeksi ja loputkin punaiset linkit sinistetty. Haluat ehkä harkita ääntäsi uudelleen. yst. terv--[[Käyttäjä:Kalamies|kalamies]] 31. heinäkuuta 2008 kello 16.14 (UTC)

== Patkányak ==
Szia,

szeretsz a patkányokat? --A patkányutaló

Versio 13. elokuuta 2008 kello 19.55

Hei Tanár ja Tervetuloa Wikipediaan!
Tässä muutama linkki, joista voi olla hyötyä:
Wikipedia Tyyliopas artikkeleiden tekoon Mistä lisää tietoa?

Käytännöt

Lisäohjeet

Muita hyödyllisiä sivuja

Mikäli mieleesi tulee kysymyksiä, joihin ei ole suoraa vastausta tässä viestissä, voit rohkeasti kirjoittaa kysymyksesi kahvihuoneen aihetta käsittelevälle sivulle tai kirjoittaa viestin keskustelusivulleni (löydät keskustelusivulleni painamalla nimimerkkini linkkiä ja valitsemalla tämän jälkeen sivun yläosasta ”keskustelu”-välilehden).
Welcome to the Finnish Wikipedia! Don't speak Finnish?

Mukava nähdä, että olet kiinnostunut kielenhuollosta ja Unkari-aiheisten artikkeleiden parantamisesta! --Tero Vilkesalo 5. syyskuuta 2007 kello 21.25 (UTC)

Joo, aloitin tuosta Széchenyistä ja tarkoitukseni on näin aluksi käydä pikku hiljaa Unkarin historian tärkeimpiä hahmoja läpi. Jos jollakulla tulee mieleen artikkeleja, jotka tuntuvat tarvitsevan kielenhuoltoa, vihjatkaa tällä sivulla. -- Tanár 7. syyskuuta 2007 kello 14.14


Tervetuloa Wikipediaan! Kirjoitit Wikipediaan minitynkäartikkelin. Wikipediaan halutaan kuitenkin mieluummin laajoja artikkeleita, joten harkitse, voisitko lisätä perustietoja aloittamaasi artikkeliin. Kirjoita jatkossa uudet artikkelit vähintään tyngiksi. Lisää tietoa muokkaamisesta on ohjesivuilla. –ML 7. syyskuuta 2007 kello 16.53 (UTC)

Harkitsen, tai siis vakaa aikomukseni on. Ajatukseni oli vain aloittaa artikkeli ja jatkaa myöhemmin, mutta ei tainnutkaan olla hyvä idea. Yritän ottaa opikseni. Tanár 7. syyskuuta 2007 kello 17.39 (UTC)

Tervehdys! Vastustit artikkelin Pietarinkirkko suositellut sivut -statusta kommentillasi "On vielä vähän keskeneräinen. Kieli tökkii välillä, ja samoja asioita sanotaan kahteen kertaan". Käyttäjä Khaosaming on kuitenkin käynyt ansiokkaasti artikkelia läpi, ja artikkeli on parantunut sekä kielellisesti että sisällöllisesti. Voisitko tarkistaa, täyttääkö artikkeli nyt kriteerisi suositelluksi ja olisitko valmis mahdollisesti muuttamaan äänestyskantaasi? --Green Bonsai 25. syyskuuta 2007 kello 12.52 (UTC)

Ainahan sitä takkia kääntää voi. Olen nyt huoltamassa Trajanusta käsittelevää artikkelia, joka on vertaisarvioinnissa. Kun saan sen valmiiksi, niin tsekkaan sitten tuon Pietarinkirkon kielen ja muutenkin. Äänestysaikaahan siinä vielä on.Tanár 25. syyskuuta 2007 kello 18.51 (UTC)

Jos haluat laittaa luokan poistoäänestykseen, pitää luokan alkuun laitaa poistettava-malline jollion linkki menee suoraan luokan poistosivulle eikä luoda esim. sivua Wikipedia:Poistettavat sivut/Itsemurhan tehneet. --Johney 27. syyskuuta 2007 kello 16.45 (UTC)

Opettelen vasta hommaa...sori :-8 Kommentin jätti Tanár (keskustelu – muokkaukset).
Et ollut ainoa, itsekään meinaa osata vanhalla versiolla mitään erikoisempia poistoäänestyksiä... Tein kuitenkin elämää helpottavia kikkoja ja tulevaisuudessa sen pitäisi sujua kivuttomammin. Poistoäänestys sijaitsee siis Wikipedia:Poistettavat sivut/Luokka:Murhatut lapset. --Agony (403) 28. syyskuuta 2007 kello 08.46 (UTC)
Jotain häikkää siinä taas oli. Luulisin, että kun luokan sivulle pani poistomallineen, ohjelma loi sen jälkeen sivun Wikipedia:Poistettavat sivut/Murhatut lapset, eli se ei lisännyt luokkaa siihen. Sitten kun lisäsin poistettaville sivuille mallineen Luokka:Murhatut lapset, se taas loi linkin joka ei vienyt mihinkään. Tai sitten sähläsin itse jotakin, ei olisi tavatonta. Kiitoksia joka tapauksessa kun korjasit! Kommentin jätti Tanár (keskustelu – muokkaukset).
Jostain syystä se luokka ei tule näkyviin poistettava-mallineessa, kun laittaa luokkaan poistettava-mallineen. --Johney 29. syyskuuta 2007 kello 07.59 (UTC)

Itsemurhan tehneistä vielä

Kun se luokka päätettiin säilyttää, ei sieltä nyt pidä ryhtyä artikkeleita poistamaan (viitaten Jonathan Brandisiin). --Quadriplegia 5. lokakuuta 2007 kello 14.22 (UTC)

Aika yleisesti keskustelussa vedottiin sellaisiin itsemurhiin, joilla on esim. poliittista merkitystä. Lähdin poistamaan sellaisia artikkeleita, joissa mielestäni kuolinsyyllä ei ole merkitystä. Ks. luokan keskustelupalstaa. Jos olet jostain tapauksesta eri mieltä, sen kun palautat. Tanár 5. lokakuuta 2007 kello 14.25 (UTC) Juu, niin näemmä olet tehnytkin. Tanár 5. lokakuuta 2007 kello 14.32 (UTC)

Kaijamerkki

Laita merkki käyttäjäsivullesi, jos haluat. :) --qWerk 6. lokakuuta 2007 kello 10.08 (UTC)

Tarkoitit tietysti Käyttäjä Sivulle? Kiitoksia! Tanár 6. lokakuuta 2007 kello 16.53 (UTC)

Kiitokset eksoottisesta linnunkuvasta

Eli kiitokset Papukaijamerkistä! Terveisin Jillord 16. lokakuuta 2007 kello 00.35 (UTC)

Ei kestä. Lisäsin sen suoraan käyttäjäsivullesi, vaikka ilmeisesti ne yleensä lähetetään keskustelusivulle. Mutta hyvä kun kelpasi ;-) Vaikka olemme olleet eri puolilla noissa Alibi-äänestyksissä, arvostan sitä, että jaksat kirjoittaa aina kunnon perustelut. - -Tanár 16. lokakuuta 2007 kello 09.10 (UTC)

Kiitos myöntämästäsi papukaijasta - se tuli tarpeeseen valamaan uskoa siihen, että jotakin (standardien kunnioittaminen) on Wikipediassa tehty oikein. --Khaosaming 9. tammikuuta 2008 kello 01.44 (UTC)

Ei kestä. Olen ollut jonkin verran tekemisissä Venäjän kielen ja kulttuurin kanssa, ja monta kertaa olen tuskitellut kirjavaa translitteraatiota. Kiva että joku muukin jaksaa kantaa asiasta huolta. Tšemppiä! - -Tanár 9. tammikuuta 2008 kello 10.35 (UTC)

Innostuit sitten kielenhuollosta

Aika paljon taisit käyttää aikaa lento-onnettomuusartikkelin kielenhuoltoon. Mikäs siinä. Nyt sitä on kuitenkin työstetty jo niin paljon, että tutkimusten päätyttyä se pitää painaa suositelluksi asti. --Ras 13. helmikuuta 2008 kello 05.46 (UTC)

Joo, ilman muuta. Minusta se on nytkin jo hyvässä kunnossa, mutta tietysti tällaisessa ajankohtaisessa aiheessa on aina hyvä odottaa että pöly on laskeutunut. Sitten kun arvelet että se olisi valmis ss-äänestykseen ja panet sen vertaisarviointiin, voin taas katsoa kieliasua ja muutakin.Tanár 13. helmikuuta 2008 kello 10.36 (UTC)

Moi! Muistelen vielä kiitollisena antamaasi apua OK Computerin kanssa. Saatiin siitä suositeltu :). Niin, asiaan, olen työstänyt tuota Kid A -artikkelia, ja parhaani mukaan kieltäkin korjannut.. Sen kielen ei pitäisi olla läheskään samassa jamassa kuin tuon OK Computerin oli aikanaan, mutta pyydän että lukisit sen läpi ja korjaisit pahimmat viat, itse niitä en enää löydä, tai osaa korjata. Kiitos jo etukäteen. --kallerna 29. huhtikuuta 2008 kello 18.36 (UTC)

Joo, mielelläni autan. Monet bändi- ja levyartikkelit Wikipediassa on tosi huonoja, joten arvostan sitä että sulla on yritys parempaan. Tosin tässä on nyt kaikenlaista hässäkkää (vappukin tulossa), mutta katson kun ehdin. Anna sen olla vertaisarvioinnissa, tai älä ainakaan pane äänestykseen ennen kuin olen tsekannut sen. Klara vappen med krana vatten :-D --Tanár 30. huhtikuuta 2008 kello 07.37 (UTC)
Joo ei kiirettä, muutenkin sen pitäisi olla vertaisarvioinnissa vielä yli viikon. Hyvää (akateemista) vappua vaan! --kallerna 30. huhtikuuta 2008 kello 07.40 (UTC)

Markus Himanka

Minun mielestäni tuo artikkeli voitaisiin säilyttää sikäli että Himangalla olisi ollut mahdollisuus nousta Kärppien liigajoukkueeseen jos hän olisi saanut sinne sopimuksen mutta en tietenkään sano että hän ei voisi nousta sinne myöhemminkin...--WikiFani 7. toukokuuta 2008 kello 17.18 (UTC)

Käydään keskustelu artikkelin keskustelusivulla.--Tanár 7. toukokuuta 2008 kello 17.21 (UTC)

Sivun siirto uudelle nimelle

Hei! En tiedä, miten teit ton Street rock -artikkelin siirron Katurock-nimelle, mutta jotain siinä meni pieleen, koska historia ja keskustelu eivät tulleet mukana. Sivut pitäisi aina siirtää uudelle nimelle yläreunan siirrä-linkkiä käyttäen. --Elena 23. toukokuuta 2008 kello 13.14 (UTC)

Ai juu, niin pitäisikin. Tein vain uuden sivun ja panin copypastella edellisen sisällön siihen. Siirrän sisällön takaisin ja merkkaan Katurockin roskaksi, niin sen jälkeen sen voi sitten siirtää oikeaoppisesti. Kiitos kun huomautit.--Tanár 23. toukokuuta 2008 kello 21.30 (UTC)
No nyt pitäisi olla kunnossa. --Tanár 23. toukokuuta 2008 kello 21.38 (UTC)

Miksi kyseenalaistit aiheen merkittävyyden? Merkittävyysmalline on otettu pois. --Hikiut 4. kesäkuuta 2008 kello 15.43 (UTC)

Taisin innostua vähän liikaa :-( En tiennyt tuota periaatetta, että kaikki televisio-ohjelmat ovat merkittäviä. Siliamaav poisti mallineen melkein saman tein. --Tanár 4. kesäkuuta 2008 kello 16.34 (UTC)

Pikku belsebuubi

Kiitos paljon kielenhuoltotyöstäsi. Tässä pieni tunnustus työstäsi. [EDIT:Siirretty käyttäjäsivulle] --Jaakonam 4. kesäkuuta 2008 kello 20.14 (UTC)

crosslink

My username in Commons is Vejarva and I would like to rename it to Tanár, since it is me here! --Tanár 5. kesäkuuta 2008 kello 18.30 (UTC)

Äänestyksestä

Käyttäjät, joihin viittaat täällä, ovat poistaneet äänensä. Toivon, että sinäkin harkitset siis ääntäsi, tai vaihdat ainakin perustelut sellaisiksi, että voin niiden perusteella parantaa artikkelia. :) Lab-oratory 16. kesäkuuta 2008 kello 07.47 (UTC)


Unkkujen historia

Joo, laitan viitteet ja tulen vielä viilaaman sitä, kunhan tässä vain ehtii. Hyvät juhannukset! --Zotyak 20. kesäkuuta 2008 kello 07.18 (UTC)

Hyvä juttu. Olen itse kirjoitellut Budapestin historiaa, mutta se on vielä hiekkalaatikossa koska en ole löytänyt hyviä lähteitä siihen. Pidemmän päälle olisi tarkoituksena saada Unkaria koskevat artikkelit kauttaaltaan parempaan kuntoon. Hyvät juhannukset sullekin! --Tanár 20. kesäkuuta 2008 kello 10.41 (UTC)
Moi! Pystyisitkö auttamaan, että miten saan helpointen yksityiskohtaisten tietojen (esim. kappaleiden tai lauseiden) kohdalle/perään ne pienet rimpsut, viitteet? Lähteitä pistin nyt sinne reilusti ja nimesin ne, mutta ainakin noiden ei-yleisesti tiedossa olevien asioiden kohdalle laittelisin ne viitteet. Itselläni alkaa viikon päästä muutaman viikon wikiloma (ja ilmeisesti sinulla on nyt), mutta pistän ne kuntoon, heti kun pystyn. Hyvää (wiki)lomaa! --Zotyak 27. kesäkuuta 2008 kello 20.49 (UTC)
Viittaustekniikkaan on yksityiskohtaiset ohjeet tällä sivulla, ks. alalukua "Viitteet tekstissä". Tai sitten voit aukaista muokkaustilassa minkä tahansa artikkelin, missä on viitteitä käytetty, niin näet miten koodi on kirjoitettu ja voit ottaa siitä mallia. Yksinkertaisesti vain kirjoitat lauseen tai kappaleen perään <ref>Viite</ref>. Itse suosin sitä tapaa, että kirjoitan viitteeseen vain lähteen nimen lyhyesti ja sivunumeron, esim. <ref>Unkarin historia s. 27.</ref>, ja kirjoitan täydelliset lähdetiedot lähdeluetteloon. Mutta näkee myös sellaista tapaa, että täydelliset lähdetiedot mainitaan joka kerta.--Tanár 30. kesäkuuta 2008 kello 11.34 (UTC)

Ylläpitäjäksi

En näe mitään syytä, miksi et olisi ylläpitäjä, koska olet fiksu käyttäjä, hyvin neutraali kommenteissasi ja torjut myös vandalismia. Haluatko, että minä tai toivottavasti joku kokeneempi wikipedisti ehdottaa? --Jisis 20. kesäkuuta 2008 kello 18.16 (UTC)

Jos haluat kokeilla Tánar, voin polkaista äänestyksen käyntiin. --Kalastaja09 (Diskussion) 20. kesäkuuta 2008 kello 18.18 (UTC)

Jos suostut, niin mä annan täyden tukeni :) --Johney 20. kesäkuuta 2008 kello 23.17 (UTC)

Vau. Pitää sanoa kuin entinen morsian, että "tämä tuli nyt vähän äkkiä". Olen tosi imarreltu ja kiitän lämpimästi kannustuksesta, mutta käyttäjähistoriani on vielä aika lyhyt. Epäilen, että aika moni voisi vastustaa sillä perusteella. Lisäksi mulla alkaa juuri nyt ainakin parin viikon wikiloma. Ei varmaan näyttäisi hyvältä, jos ehdokas itse ei olisi aktiivinen äänestysaikana :-/ Ehkä voitaisiin katsoa tilannetta uudestaan joskus syksymmällä?--Tanár 23. kesäkuuta 2008 kello 11.29 (UTC)

Tehdäänpä näin, varsinkin kun on tuo wikiloma alkamassa. Muistutan Kalastajaa asiasta myöhemmin. --Jisis 23. kesäkuuta 2008 kello 11.37 (UTC)

Hei. Arvostan aikaisemmin tekemääsi työtä wikipediassa ja minulla onkin pieni pyyntö: jos löydät jostain aikaa, niin viitsisitkö tehdä kielenhuollon vertaisarvioinnissa olevalle Breisachin piiritykselle? Artikkeli ei ole erityisen pitkä, mutta onhan kh:sta aina jonkunverran vaivaa. En kehtaa viedä artikkelia ss-äänestykseen, ennen kuin olet vilkaissut sitä. Jos olet jo huomioinut vertaisarviointipyynnön, niin sitten tämä pyyntöni on turha. Moönlnrlsnsohi9h5nm 3. heinäkuuta 2008 kello 13.48 (UTC)

Moi, mielelläni katson kun pyydetään. Pidän tässä kuitenkin vielä Wikilomaa viikon tai pari, mutta palataan sitten asiaan.--Tanár 5. heinäkuuta 2008 kello 15.55 (UTC)
Korjasin vähän alusta. Ei tuossa mitään isompia virheitä näyttäisi olevan.--Tanár 9. heinäkuuta 2008 kello 19.50 (UTC)
Kiitos avustasi. J(c+n9G=pbW;K?wb+wmp 18. heinäkuuta 2008 kello 09.16 (UTC)

Gauß

Kävin eilen illalla artikkelin lävitse huotaen kieltä taitojeni mukaan. Jos viitsisit vielä katsoa olenko korjannut mainitsemasi kömpelyydet vai sivuutinko ne. Kiitos. --qWerk 13. heinäkuuta 2008 kello 09.13 (UTC)

Somalian historia

terve, kaikki kappaleet on nyt viitteistetty, kartat tehty suomeksi ja loputkin punaiset linkit sinistetty. Haluat ehkä harkita ääntäsi uudelleen. yst. terv--kalamies 31. heinäkuuta 2008 kello 16.14 (UTC)

Patkányak

Szia,

szeretsz a patkányokat? --A patkányutaló