Ero sivun ”Keskustelu:Patriarkan syksy” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
 
::Olet oikeassa, Riisipuuro. Varmasti tällaisista asioista olisi tuloksellisinta keskustella nimenomaan kahvihuoneessa. Toisaalta minulla ei nyt taida olla aikaa muotoilla ajatuksiani suurempaa foorumia varten ja osallistua mahdollisesti kumpuavaan jatkokeskusteluun. Wikipediassa olen lähinnä satunnaiskirjoittaja enkä tahtoisi sitoa itseäni esimerkiksi keskustelujen kautta. Toisaalta mielessäni on aiemmin käynyt, että kenties joskus tulevaisuudessa kirjoittaisin esimerkiksi näistä asioista subjektiivisella käyttäjäsivullani (oikea termi taitaa olla ''Wikipedia-essee''?). Tässä siis puolusteluni... --[[Käyttäjä:Tammikuu|Tammikuu]] 9. elokuuta 2008 kello 01.12 (EEST)
 
::Kiitos eilisiltaisesta kannustuksestasi, Riisipuuro. Koetan lähitulevaisuudessa kirjata joukon ajatuksiani Wikipediasta. Asettamani tehtävän luonteen vuoksi tarkoituksenmukaisin areena lienee oma käyttäjäsivuni. --[[Käyttäjä:Tammikuu|Tammikuu]] 9. elokuuta 2008 kello 21.33 (EEST)
 
:On varsin harvinaista, että kovakantiset kirjat olisivat nidottuja. Tietokannoissa mainitaan usein vain sidottu/nidottu-tieto. Kun artikkelia tai sen tietolaatikkoa verrataan muihin kirja-artikkeleihin, tuloksesta tulee ylityöstetyn näköinen ja epäyhtenäinen muihin.
230

muokkausta

Navigointivalikko