Ero sivun ”Planet Caravan” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Kippari10 (keskustelu | muokkaukset)
Ak: Uusi sivu: '''Planet Caravan ''' on Black Sabbathin kappale levyltä Paranoid. Kappale on yhteinen sävellys, sanoitus on Geezer Butlerin. Kappale yllättää ensi kertaa kuullessa...
 
GEbot (keskustelu | muokkaukset)
p typot, typos fixed: kuullos → kuulos AWB
Rivi 3: Rivi 3:
Kappale on yhteinen sävellys, sanoitus on [[Geezer Butler]]in.
Kappale on yhteinen sävellys, sanoitus on [[Geezer Butler]]in.


Kappale yllättää ensi kertaa kuullessa: [[War Pigs]]in ja [[Paranoid]]in raskaan poljennon jälkeen se on ylenpalttisesti kerrostettu lyyrinen balladi, jossa käytetään runsaasti kaikua ja Iommin kitarasta irtoaa jopa jazz-vaikutteinen klassiselta musiikilta kuullostava soolo, joka on kaukana muun levyn blueskitaroinnista. Hienovarainen pianonsoitto kruunaa kaiken.
Kappale yllättää ensi kertaa kuullessa: [[War Pigs]]in ja [[Paranoid]]in raskaan poljennon jälkeen se on ylenpalttisesti kerrostettu lyyrinen balladi, jossa käytetään runsaasti kaikua ja Iommin kitarasta irtoaa jopa jazz-vaikutteinen klassiselta musiikilta kuulostava soolo, joka on kaukana muun levyn blueskitaroinnista. Hienovarainen pianonsoitto kruunaa kaiken.


==Lähteet==
==Lähteet==

Versio 6. elokuuta 2008 kello 23.02

Planet Caravan on Black Sabbathin kappale levyltä Paranoid.

Kappale on yhteinen sävellys, sanoitus on Geezer Butlerin.

Kappale yllättää ensi kertaa kuullessa: War Pigsin ja Paranoidin raskaan poljennon jälkeen se on ylenpalttisesti kerrostettu lyyrinen balladi, jossa käytetään runsaasti kaikua ja Iommin kitarasta irtoaa jopa jazz-vaikutteinen klassiselta musiikilta kuulostava soolo, joka on kaukana muun levyn blueskitaroinnista. Hienovarainen pianonsoitto kruunaa kaiken.

Lähteet

  • Kappaleen nuotit
  • Joel McIver: Sabbath bloody Sabbath, s. 73 - 74