Ero sivun ”Greg Norman” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
30 merkkiä poistettu ,  11 vuotta sitten
ei muokkausyhteenvetoa
(Fix + lisäys)
 
Tästä alkoi nopea nousu kohti maailman huippua. Kahdessa vuodessa hän
oli jo scratch-tason golfari ja maansa maajoukkuepeluri. Vuonna [[1976]] hän siirtyi ammattilaiseksi ja vuotta myöhemmin aukeni paikka [[Euroopan Tour]]ille. Voitettuaan Euroopan Tourin rahalistan vuonna [[1982]] hän siirtyi [[PGA Tour]]ille. PGA Tourilla voittoja on kertynyt 20 ja rahalistan voittokin kolmena vuonna. Kaikkiaan ammattilaisvoittoja on 86. Hän on ollut kaikkiaan 331 viikkoa golfin maalimanlistan ykkösenä.
[[Official World Golf Rankings|World Golf Ranking]] ykkösenä.
 
Näiden lukuisten voittojen joukossa on kaksi major-voittoa. Kummatkin major-tittelit ovat [[British Open|British Openista]]. Voitot tulivat vuonna [[1986]] Turnberryssä ja vuonna [[1993]] Royal St George'sissa.
[[Nick Faldo]]lle.<ref>{{Verkkoviite|Osoite=http://www.usatoday.com/sports/golf/mastshrk.htm|Nimeke=Faldo wins in historic collapse by Norman|Julkaisija=USA Today, By The Associated Press|Luettu=16.2.2006}} {{En}}</ref>
 
Nykyään Greg Norman on arvostettu kenttien suunnittelija sekä yritysjohtaja ja hänellä on kaksi lasta Morgan-Leigh ja Gregory vaimonsa ensimmäisn vaimonsa kanssa. Hän meni uudelleen naimisiin 2008 kuuluisan naistennispelaaja [[Chris Evert]]in kanssa. Hänet nimitettiin vuonna [[2001]] [[''World Golf Hall of Fame]]nFamen'' jäseneksi.
 
== Viitteet ==
4 710

muokkausta

Navigointivalikko