Ero sivun ”Keskustelu:Kirottu runoilija” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
 
p w
 
Rivi 1: Rivi 1:
Poistin linkin ranskankieliseen Wikipediaan. Sain sapiskaa, kun itse oli linkittänyt en.Wikipediaan: [[Keskustelu ohjeesta:Merkitse lähteet#Muunkielisen Wikipedian merkitseminen lähteeksi]]. Ilmoitus lähteeksi olisi noiden ohjeiden mukaan pitänyt merkitä Yhteenveto-riville eikä itse tekstiin, jossa se nyt roikkuu hamaan maailman tappiin. --[[Käyttäjä:Ulrika|Ulrika]] 5. lokakuuta 2006 kello 08.40 (UTC)
Poistin linkin ranskankieliseen Wikipediaan. Sain sapiskaa, kun itse oli linkittänyt en.Wikipediaan: [[Keskustelu Wikipediasta:Merkitse lähteet#Muunkielisen Wikipedian merkitseminen lähteeksi]]. Ilmoitus lähteeksi olisi noiden ohjeiden mukaan pitänyt merkitä Yhteenveto-riville eikä itse tekstiin, jossa se nyt roikkuu hamaan maailman tappiin. --[[Käyttäjä:Ulrika|Ulrika]] 5. lokakuuta 2006 kello 08.40 (UTC)

Nykyinen versio 3. elokuuta 2008 kello 02.06

Poistin linkin ranskankieliseen Wikipediaan. Sain sapiskaa, kun itse oli linkittänyt en.Wikipediaan: Keskustelu Wikipediasta:Merkitse lähteet#Muunkielisen Wikipedian merkitseminen lähteeksi. Ilmoitus lähteeksi olisi noiden ohjeiden mukaan pitänyt merkitä Yhteenveto-riville eikä itse tekstiin, jossa se nyt roikkuu hamaan maailman tappiin. --Ulrika 5. lokakuuta 2006 kello 08.40 (UTC)