Ero sivun ”WWE Cruiserweight Championship” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
p fix
Rivi 1: Rivi 1:
'''WWE Cruiserweight Champion''' (suom. WWE:n Keskisarjan mestaruus) on entinen mestaruus [[World Wrestling Entertainment]] -showpainiorganisaatiossa. Vielä [[kesäkuu]]ssa [[2007]] sitä haltioi [[Chavo Guerrero]]. Hän hävisi sen niihin aikoihin [[Dylan Postl|Hornswogglelle]], jolta se otettiin pois [[syyskuu]]ssa, kun [[Vickie Guerrero]] keinotteli sen häneltä pois sanoen, että hän sillä pelastaisi oman henkensä [[Jamie Noble]]lta. Sen jälkeen keskisarjan painijat kävivät vyöstä kovaa kilpaa, kunnes [[WrestleMania XXIV|seuraavan vuoden WrestleManiassa]] vahvistettiin, että vyötä ei enää palautettaisi muide WWE:n mestaruuksien joukkoon. Mestaruuden paluu on epätodennäköinen.
'''WWE Cruiserweight Championship''' ({{k-fi|WWE:n Keskisarjan mestaruus}}) on entinen mestaruus [[World Wrestling Entertainment]] -showpainiorganisaatiossa. Vielä [[kesäkuu]]ssa [[2007]] sitä haltioi [[Chavo Guerrero]]. Hän hävisi sen niihin aikoihin [[Dylan Postl|Hornswogglelle]], jolta se otettiin pois [[syyskuu]]ssa, kun [[Vickie Guerrero]] keinotteli sen häneltä pois sanoen, että hän sillä pelastaisi oman henkensä [[Jamie Noble]]lta. Sen jälkeen keskisarjan painijat kävivät vyöstä kovaa kilpaa, kunnes [[WrestleMania XXIV|seuraavan vuoden WrestleManiassa]] vahvistettiin, että vyötä ei enää palautettaisi muide WWE:n mestaruuksien joukkoon. Mestaruuden paluu on epätodennäköinen.





Versio 30. heinäkuuta 2008 kello 13.27

WWE Cruiserweight Championship (suom. WWE:n Keskisarjan mestaruus) on entinen mestaruus World Wrestling Entertainment -showpainiorganisaatiossa. Vielä kesäkuussa 2007 sitä haltioi Chavo Guerrero. Hän hävisi sen niihin aikoihin Hornswogglelle, jolta se otettiin pois syyskuussa, kun Vickie Guerrero keinotteli sen häneltä pois sanoen, että hän sillä pelastaisi oman henkensä Jamie Noblelta. Sen jälkeen keskisarjan painijat kävivät vyöstä kovaa kilpaa, kunnes seuraavan vuoden WrestleManiassa vahvistettiin, että vyötä ei enää palautettaisi muide WWE:n mestaruuksien joukkoon. Mestaruuden paluu on epätodennäköinen.


http://www.geocities.com/mustang232_00/wwecrusierweightcloselock.jpg

Lähteet

  • www.wwe.com/inside/titlehistory/cruiser/

Malline:Tynkä/Palkinto