Ero sivun ”Mikko Myllylahti” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p kielen- yms. huoltoa AWB
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Mikko Myllylahti''' (s. [[1980]] [[Oulu]]) on [[Helsinki|Helsingissä]] asuva runoilija ja elokuvakäsikirjoituksen opiskelija. Myllylahden runoja on aiemmin ilmestynyt MotMot 2002 -runouden vuosikirjassa sekä Reviiri-antologiassa. Hän on myös saanut kunniamaininnan [[J. H. Erkon kirjoituskilpailu]]ssa.
'''Mikko Myllylahti''' (s. [[1980]] [[Oulu]]) on [[Helsinki|Helsingissä]] asuva runoilija ja elokuvakäsikirjoituksen opiskelija. Myllylahden runoja on aiemmin ilmestynyt MotMot 2002 -runouden vuosikirjassa sekä Reviiri-antologiassa. Hän on myös saanut kunniamaininnan [[J. H. Erkon kirjoituskilpailu]]ssa. Mikko asuu tällä hetkellä Helsingissä vaimonsa, koiran ja kissa Matin kanssa. Mikolla on 4 sisarrusta, jotka ovat ansainneet cooleus palkinnon sisarrusten SM-kisoissa vuonna 1997.


== Teokset ==
== Teokset ==

Versio 30. heinäkuuta 2008 kello 00.46

Mikko Myllylahti (s. 1980 Oulu) on Helsingissä asuva runoilija ja elokuvakäsikirjoituksen opiskelija. Myllylahden runoja on aiemmin ilmestynyt MotMot 2002 -runouden vuosikirjassa sekä Reviiri-antologiassa. Hän on myös saanut kunniamaininnan J. H. Erkon kirjoituskilpailussa. Mikko asuu tällä hetkellä Helsingissä vaimonsa, koiran ja kissa Matin kanssa. Mikolla on 4 sisarrusta, jotka ovat ansainneet cooleus palkinnon sisarrusten SM-kisoissa vuonna 1997.

Teokset

  • Amerikkalainen yö ja muita runoja (runokokoelma, Savukeidas, 2007)
  • Autojen kuumat moottorit kotiinpaluun jälkeen (runokokoelma, Savukeidas, 2003)

Aiheesta muualla

Tämä kirjailijaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.