Ero sivun ”GDDR5” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Tynkä + korjattava
iw+typoja+erikoinen suomennos pois
Rivi 1: Rivi 1:
{{Korjattava}}
{{Korjattava}}
'''GDDR5''' on (Graafinen tuplatiedonsiirto 5) on grafiikkakorttien muistityyppi. GDDR5 on GDDR 4 muistin suora seuraaja. GDDR5 tuo mukanaan monia merkittäviä parannuksia verrattuna edeltäjäänsä, GDDRE4 muistiin. Siinä, missä GDDR 4 muiustit tuottivat paljon lämpöä, (ollen vain hiemasn GDDR3 muustia nopeampaa) GDDR 5 on paljon nopeampaa, kuin 4 - versio. Myös virrankulutusta on saatu pienennettyä. Toistaiseksi GDDR 5 muistia käytetään vain R700 - sarjan näytönohjaimien kanssa.
'''GDDR5''' on grafiikkakorttien muistityyppi. GDDR5 on GDDR 4 muistin suora seuraaja. GDDR5 tuo mukanaan monia merkittäviä parannuksia verrattuna edeltäjäänsä, GDDRE4 muistiin. Siinä, missä GDDR 4 muistit tuottivat paljon lämpöä, (ollen vain hieman GDDR3 muistia nopeampaa) GDDR 5 on paljon nopeampaa, kuin 4 - versio. Myös virrankulutusta on saatu pienennettyä. Toistaiseksi GDDR 5 muistia käytetään vain R700 - sarjan näytönohjaimien kanssa.


{{Tynkä/Tietotekniikka}}
{{Tynkä/Tietotekniikka}}

[[en:GDDR5]]
[[fr:GDDR5]]
[[ko:GDDR5]]
[[pl:GDDR5]]
[[ru:GDDR5]]

Versio 14. heinäkuuta 2008 kello 19.46

GDDR5 on grafiikkakorttien muistityyppi. GDDR5 on GDDR 4 muistin suora seuraaja. GDDR5 tuo mukanaan monia merkittäviä parannuksia verrattuna edeltäjäänsä, GDDRE4 muistiin. Siinä, missä GDDR 4 muistit tuottivat paljon lämpöä, (ollen vain hieman GDDR3 muistia nopeampaa) GDDR 5 on paljon nopeampaa, kuin 4 - versio. Myös virrankulutusta on saatu pienennettyä. Toistaiseksi GDDR 5 muistia käytetään vain R700 - sarjan näytönohjaimien kanssa.

Tämä tietotekniikkaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.