Ero sivun ”Samuel Harjanne” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Samuel Harjanne''' (s. [[1987]]) on suomalainen [[ääninäyttelijä]]. Hän tuli tunnetuksi jo 10-vuotiaana sijoituttuaan [[lasten laulukilpailu Karuselli]]ssa hienosti kolmanneksi kappaleilla "Con te partirò" ja "Tuulen värit". Harjanne on antanut äänensä moniin animaatioelokuviin sekä piirrettyihin. Harjanne on esiintynyt myös suomalaisessa ''Avenue Q'' -musikaalissa.
'''Samuel Harjanne''' (s. [[1987]]) on suomalainen [[ääninäyttelijä]]. Hän tuli tunnetuksi jo 10-vuotiaana sijoituttuaan [[lasten laulukilpailu Karuselli]]ssa hienosti kolmanneksi kappaleilla "Con te partirò" ja "Tuulen värit". Harjanne on antanut äänensä moniin animaatioelokuviin sekä piirrettyihin. Hän on esiintynyt myös suomalaisessa ''Avenue Q'' -musikaalissa. Vuonna [[2008]] Harjanne esiintyy [[Marco Bjurström]]in ohjaamassa musikaalissa, joka perustuu [[High School Musical]] -elokuvaan.
Vuonna 2008 Harjanne esintyy Marco Bjurströmin ohjaamassa musikaalissa, joka perustuu [[High School Musical]] elokuvaan.


==Äänirooleja==
==Äänirooleja==
Rivi 18: Rivi 17:
* [http://voicechasers.com/database/showactor.php?actorid=8073 Voice Chasers] {{en}}
* [http://voicechasers.com/database/showactor.php?actorid=8073 Voice Chasers] {{en}}


{{Minitynkä}}
{{Tynkä}}


[[Luokka:Suomalaiset ääninäyttelijät|Harjanne, Samuel]]
[[Luokka:Suomalaiset ääninäyttelijät|Harjanne, Samuel]]

Versio 25. kesäkuuta 2008 kello 07.53

Samuel Harjanne (s. 1987) on suomalainen ääninäyttelijä. Hän tuli tunnetuksi jo 10-vuotiaana sijoituttuaan lasten laulukilpailu Karusellissa hienosti kolmanneksi kappaleilla "Con te partirò" ja "Tuulen värit". Harjanne on antanut äänensä moniin animaatioelokuviin sekä piirrettyihin. Hän on esiintynyt myös suomalaisessa Avenue Q -musikaalissa. Vuonna 2008 Harjanne esiintyy Marco Bjurströmin ohjaamassa musikaalissa, joka perustuu High School Musical -elokuvaan.

Äänirooleja

Aiheesta muualla

Tämä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.