Ero sivun ”Nikola Sarcevic” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
TXiKiBoT (keskustelu | muokkaukset)
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Nikola Sarcevic''' (s. [[9. heinäkuuta]] [[1974]] [[Örebro]], [[Ruotsi]]) on ruotsalainen basisti ja laulaja, joka tunnetaan parhaiten [[Millencolin]]-yhtyeen jäsenenä. Sarcevic asuu nykyään [[Göteborg]]issa Ruotsissa vaimonsa Lisan kanssa. Sarcevic on ollut [[Millencolin]]issa alusta asti, ja yhtyeen lisäksi hän on ollut soolouralla.
'''Nikola Sarcevic''' (s. [[9. heinäkuuta]] [[1974]] [[Örebro]], [[Ruotsi]]) on ruotsalainen basisti ja laulaja, joka tunnetaan parhaiten [[Millencolin]]-yhtyeen jäsenenä. Sarcevic asuu nykyään [[Göteborg]]issa Ruotsissa vaimonsa Lisan kanssa. Sarcevic on ollut [[Millencolin]]issa alusta asti, ja yhtyeen lisäksi hän on ollut soolouralla. [[Kuva:Nikola-sarcevic-2008.jpg|thumb| Sarcevic vuonna 2008.]]
==Soolouran albumit==
==Soolouran albumit==

Versio 1. kesäkuuta 2008 kello 09.50

Nikola Sarcevic (s. 9. heinäkuuta 1974 Örebro, Ruotsi) on ruotsalainen basisti ja laulaja, joka tunnetaan parhaiten Millencolin-yhtyeen jäsenenä. Sarcevic asuu nykyään Göteborgissa Ruotsissa vaimonsa Lisan kanssa. Sarcevic on ollut Millencolinissa alusta asti, ja yhtyeen lisäksi hän on ollut soolouralla.

Sarcevic vuonna 2008.

Soolouran albumit

Tämä muusikkoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.