Ero sivun ”David Beckham” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p Palautus
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 7: Rivi 7:
[[Kesäkuu]]ssa [[2004]] englantilaismies pidätettiin, kun hän oli yrittänyt tunkeutua Beckhamien kotiin. Mies kertoi yrittäneensä polttaa Beckhamien talon.
[[Kesäkuu]]ssa [[2004]] englantilaismies pidätettiin, kun hän oli yrittänyt tunkeutua Beckhamien kotiin. Mies kertoi yrittäneensä polttaa Beckhamien talon.


Beckham on myös ollut julkisuudessa jalkapallon ulkopuolella. Vuonna 2004 maailmalle levisi valtava kohu Beckhamin ja hänen avustajansa [[Rebecca Loos]]in seksisuhteesta Loosin antaessa avoimen haastattelun suorassa lähetyksessä. Loos väitti voivansa todistaa suhteen olleen olemassa muun muassa videolla. Beckhamin ja hänen vaimonsa suhteen väitettiin rakoilevan pahasti paljastuksen ansiosta, mutta nyttemmin David ja Victoria ovat jälleen onnensa kukkuloilla, muun muassa lastensa Brooklynin, Romeon ja Cruzin ansiosta.
Beckham on myös ollut julkisuudessa jalkapallon ulkopuolella. Vuonna 2004 maailmalle levisi valtava kohu Beckhamin ja hänen avustajansa [[Rebecca Loos]]in seksisuhteesta Loosin antaessa avoimen haastattelun suorassa lähetyksessä. Loos väitti voivansa todistaa suhteen olleen olemassa muun muassa videolla. Beckhamin ja hänen vaimonsa suhteen väitettiin rakoilevan pahasti paljastuksen ansiosta, mutta nyttemmin David ja Victoria ovat jälleen onnensa kukkuloilla, muun muassa lastensa Brooklynin(syntynyt [[maaliskuu]]ssa [[1999]] , Romeon(syntynyt[[syyskuu]]ssa [[2002]] ja Cruzin( syntynyt [[helmikuu]] ssa [[2005]] ansiosta.
David Beckham esiintyy paljon mainoksissa esim [[vodafone]]n ja [[pepsi]]n mainoksissa.


Hän on kirjoittanut kirjan.
Hän on kirjoittanut kirjan.
Rivi 15: Rivi 16:
*2003–2007 [[Real Madrid CF]]
*2003–2007 [[Real Madrid CF]]



{{Tynkä/Jalkapallo}}


[[Luokka:Englantilaiset jalkapalloilijat|Beckham, David]]
[[Luokka:Englantilaiset jalkapalloilijat|Beckham, David]]

Versio 18. lokakuuta 2005 kello 15.26

David Robert Joseph Beckham (s. 2. toukokuuta 1975) on englantilainen jalkapalloilija. Hän on Real Madridin keskikenttäpelaaja ja Englannin maajoukkueen kapteeni. Hän toimii myös valokuvamallina ja on suuri tyyli-ikoni. Hän on yksi maailman tunnetuimmista urheilijoista ja naimisissa entisen Spice Girls -laulaja Victoria Beckhamin kanssa.

Beckham syntyi Lontoon lähistöllä Leytonstonessa. Hän aloitti jalkapallon pelaamisen nuortensarjassa 1991 ja liigassa 1995. Nuori Beckham osoittautui harvinaisen lahjakkaaksi pelaajaksi. Hän pelasi Manchester Unitedissa menestyksekkäästi, kunnes 17. heinäkuuta 2003 Real Madrid osti hänet neljäksi vuodeksi 35 miljoonalla eurolla. Hän joutui joukkueen vaihdon vuoksi muuttamaan pelinumeronsa, sillä hänen käyttämä pelinumero 7 oli Real Madridissa jo espanjalaispelaaja Raúlin käytössä.

2001 englantilainen televisiokanava BBC valitsi Beckhamin vuoden urheilijaksi. Monien mielestä David Beckham on kuitenkin yliarvostettu. Hän ei ole esimerkiksi koskaan voittanut Vuoden jalkapalloilijan titteliä.

Kesäkuussa 2004 englantilaismies pidätettiin, kun hän oli yrittänyt tunkeutua Beckhamien kotiin. Mies kertoi yrittäneensä polttaa Beckhamien talon.

Beckham on myös ollut julkisuudessa jalkapallon ulkopuolella. Vuonna 2004 maailmalle levisi valtava kohu Beckhamin ja hänen avustajansa Rebecca Loosin seksisuhteesta Loosin antaessa avoimen haastattelun suorassa lähetyksessä. Loos väitti voivansa todistaa suhteen olleen olemassa muun muassa videolla. Beckhamin ja hänen vaimonsa suhteen väitettiin rakoilevan pahasti paljastuksen ansiosta, mutta nyttemmin David ja Victoria ovat jälleen onnensa kukkuloilla, muun muassa lastensa Brooklynin(syntynyt maaliskuussa 1999 , Romeon(syntynytsyyskuussa 2002 ja Cruzin( syntynyt helmikuu ssa 2005 ansiosta. David Beckham esiintyy paljon mainoksissa esim vodafonen ja pepsin mainoksissa.

Hän on kirjoittanut kirjan.

Seurat