Ero sivun ”Tyttö ja kettu” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p yksi pilkku
p imperfekti
Rivi 1: Rivi 1:
'''Tyttö ja kettu''', alkuperäiseltä nimeltään ''Le renard et l'Enfant'', on [[Luc Jacquet]]in ohjaama [[Ranska|ranskalainen]] [[elokuva]] vuodelta [[2007]]. [[Suomi|Suomessa]] elokuvan ensi-ilta on 8. helmikuuta [[2008]]. Elokuvan pääosassa on [[Bertille Noël-Bruneau]], jonka suomenkielisenä ääninäyttelijänä on [[Siiri Siltala]]. Muita ääninäyttelijöitä ovat muun muassa [[Rasmus Lehtosaari]] pojan roolissa ja [[Minttu Mustakallio]], joka toimii elokuvan kertojana (alkuperäisessä versiossa [[Isabelle Carré]]). Elokuvan suomenkielisen [[dubbaus|dubbauksen]] on ohjannut [[Pekka Lehtosaari]].
'''Tyttö ja kettu''', alkuperäiseltä nimeltään ''Le renard et l'Enfant'', on [[Luc Jacquet]]in ohjaama [[Ranska|ranskalainen]] [[elokuva]] vuodelta [[2007]]. [[Suomi|Suomessa]] elokuvan ensi-ilta oli 8. helmikuuta [[2008]]. Elokuvan pääosassa on [[Bertille Noël-Bruneau]], jonka suomenkielisenä ääninäyttelijänä on [[Siiri Siltala]]. Muita ääninäyttelijöitä ovat muun muassa [[Rasmus Lehtosaari]] pojan roolissa ja [[Minttu Mustakallio]], joka toimii elokuvan kertojana (alkuperäisessä versiossa [[Isabelle Carré]]). Elokuvan suomenkielisen [[dubbaus|dubbauksen]] on ohjannut [[Pekka Lehtosaari]].


==Juoni==
==Juoni==

Versio 20. toukokuuta 2008 kello 23.46

Tyttö ja kettu, alkuperäiseltä nimeltään Le renard et l'Enfant, on Luc Jacquetin ohjaama ranskalainen elokuva vuodelta 2007. Suomessa elokuvan ensi-ilta oli 8. helmikuuta 2008. Elokuvan pääosassa on Bertille Noël-Bruneau, jonka suomenkielisenä ääninäyttelijänä on Siiri Siltala. Muita ääninäyttelijöitä ovat muun muassa Rasmus Lehtosaari pojan roolissa ja Minttu Mustakallio, joka toimii elokuvan kertojana (alkuperäisessä versiossa Isabelle Carré). Elokuvan suomenkielisen dubbauksen on ohjannut Pekka Lehtosaari.

Juoni

Tyttö ja kettu tutkiskelee ihmisen ja luonnon välistä suhdetta. Elokuva kertoo nuoresta Lila-tytöstä, joka ystävystyy villin ketun kanssa. Elokuva kuvaa maailmaa myös ketun näkökulmasta; miten kettu aistii vaarat, äänet ja näyt.

Aiheesta muualla