Ero sivun ”Naisjärjestöjen Keskusliitto” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
 
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Naisjärjestöjen Keskusliittoon''' kuuluu 56 jäsen[[järjestö]]ä, joissa on yhteensä noin puoli miljoonaa jäsentä. Liiton toimintaa rahoittavat opetusministeriö, yksityiset säätiöt, jäsenjärjestöt ja elinkeinoelämä.
'''Naisjärjestöjen Keskusliittoon''' kuuluu 56 jäsen[[järjestö]]ä, joissa on yhteensä noin puoli miljoonaa jäsentä. Liiton toimintaa rahoittavat [[opetusministeriö]], yksityiset [[säätiö]]t, jäsenjärjestöt ja [[elinkeinoelämä]].


Liiton tavoitteena on edistää [[ihmisoikeu]]ksien toteutumista ja [[tasa-arvo]]a. Se pyrkii saamaan entistä enemmän naisia päätöksentekijöiksi ja antamaan naisille mahdollisuuden osallistua ja tehdä omia valintoja elämäntilanteensa mukaan. Liitto koordinoi ja tukee jäsenjärjestöjensä toimintaa ja huoltaa jatkuvasti kasvavaa naisjärjestöjen verkostoa. Liitto on puoluepoliittisesti sitoutumaton.
Liiton tavoitteena on edistää naisen asemaa, ja tärkeimmät asiat ovat [[ihmisoikeudet]] ja [[tasa-arvo]]a. Liitto pyrkii saamaan entistä enemmän naisia päätöksentekijöiksi ja antamaan naisille mahdollisuuden osallistua ja tehdä omia valintoja elämäntilanteensa mukaan. Liitto koordinoi ja tukee jäsenjärjestöjensä toimintaa ja huoltaa jatkuvasti kasvavaa naisjärjestöjen verkostoa. Liitto on puoluepoliittisesti sitoutumaton.


==Linkkejä==
==Linkkejä==

Versio 15. lokakuuta 2005 kello 20.02

Naisjärjestöjen Keskusliittoon kuuluu 56 jäsenjärjestöä, joissa on yhteensä noin puoli miljoonaa jäsentä. Liiton toimintaa rahoittavat opetusministeriö, yksityiset säätiöt, jäsenjärjestöt ja elinkeinoelämä.

Liiton tavoitteena on edistää naisen asemaa, ja tärkeimmät asiat ovat ihmisoikeudet ja tasa-arvoa. Liitto pyrkii saamaan entistä enemmän naisia päätöksentekijöiksi ja antamaan naisille mahdollisuuden osallistua ja tehdä omia valintoja elämäntilanteensa mukaan. Liitto koordinoi ja tukee jäsenjärjestöjensä toimintaa ja huoltaa jatkuvasti kasvavaa naisjärjestöjen verkostoa. Liitto on puoluepoliittisesti sitoutumaton.

Linkkejä

  • [1] Naisjärjestöjen keskusliitto
  • [2] International Council of Women (ICW)
  • [3] European Centre of the International Council of Women (ECICW)