Ero sivun ”Matthew Gray Gubler” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
144 merkkiä poistettu ,  13 vuotta sitten
kh
p (w)
(kh)
'''Matthew Gray Gubler''' (s. 9. maaliskuuta 1980) on yhdysvaltalainen näyttelijä, ohjaaja, piirtäjä ja entinen malli. Hänen ensiesiintymisensä oli elokuvassa [[Steve Zissoun vedenalainen maailma]] (The Life Aquatic with Steve Zissou, 2004) esittäessään harjoittelija#1:stä. Parhaiten tunnettu hän on kuitenkin roolistaan nuorena nerona, Spencer Reidinä, [[CBS]]:n televisiosarjassa Criminal Minds. Suomessa kyseinen ohjelma on tauolla, mutta jatkuessaan se tulee torstaisin yhdeksältä [[nelonen|neloselta]]. Bubler teki monia elokuvia, jotak useimmiten kuvattiin hänen kotikaupungissaan [[Las Vegas]]issa tai [[New York]]issa, ,ennen valmistumistaan [[Tisch]]istä. Hän ylläpitää myös omaa kotisivuaan, jonne kirjoittaa kaiken itse. Sivulla on Matthewin omia piirroksia ja päiväkirjamerkintöjä.
 
== Elämä ==
Matthew Gray Gubler syntyi maaliskuun 9. päivänä Yhdysvalloissa, Nevadan osavaltiossa, Las vegasissaVegasissa.
Lukion Matthew kävi Las Vegasin kansainvälisten opintojen opistossa, ilmaisutaidon ja kuvataiteen linjalla. Koulussa hänen pääaineensa oli näytteleminen, koska siellä ei ollut mahdollisuutta hänen tahtomaansa elokuvantekemiseen. Hän on myös valmistunut [[New York]]in yliopiston Tisch taidekoulusta. Siellä hänen pääaineensa oli elokuvaohjaus.
 
 
=== Elokuvan teko ===
Tehdessään elokuvaa [[Steve Zissoun vedenalainen maailma]], gubler teki myös dokumentin nimeltä ´´''Matthew Gray Gubler's Life Aquatic Intern Journal´´''. Dokumentti oli materiaalia elokuvan kulissien takaa, ja myöhemmin se sisällytettiin joihinkin [[DVD]]-painoksiin. Gubler on ohjannut ja tähdittänyt sarjaa monista itsensätuomitsevista teeskennellyistä dokumenteista. Sarja nimi on [[Matthew Gray Gubler: the Unauthorized Documentary]] ja siinä hän parodioi [[Hollywood]]in käyttäytymistä. Sarjaa on kuvattu [[Criminal Minds]]in kuvausten aikana. Hän on myös ohjannut, editoinut ja osittain ohjannut tunnetun rock bändinrockyhtyeen, [[The Killers]]in musiikkivideon "''Don't Shoot Me Santa"''.
 
== Elokuvat ==
95 078

muokkausta

Navigointivalikko