Ero sivun ”Carlton Centre” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p kielen- yms. huoltoa AWB
Zarex (keskustelu | muokkaukset)
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
[[Kuva:Joburg top.jpg|thumb|Carlton Centren näköalakerroksesta avautuvaa näkymää.]]
[[Kuva:Joburg top.jpg|thumb|Carlton Centren näköalakerroksesta avautuvaa näkymää.]]
'''Carlton Centre''' on [[pilvenpiirtäjä]] [[Johannesburg]]in kaupungissa, [[Etelä-Afrikka|Etelä-Afrikan]] [[Gauteng]]in provinssissa. Sen suunnittelusta on vastannut yhdysvaltalainen arkkitehtitoimisto [[Skidmore, Owings and Merrill]]. Pilvenpiirtäjä yltää 223 metrin korkeuteen ja siinä on 50 kerrosta. Se on valmistunut vuonna [[1973]] ja sen suunnittelusta on vastannut yhdysvaltalainen arkkitehtitoimisto Skidmore, Owings & Merrill. Rakennuksen ylimmäinen kerros toimii näköalakerroksena.
'''Carlton Centre''' on [[pilvenpiirtäjä]] [[Johannesburg]]in kaupungissa, [[Etelä-Afrikka|Etelä-Afrikan]] [[Gauteng]]in provinssissa. Se on valmistunut vuonna [[1973]] ja sen suunnittelusta vastasi yhdysvaltalainen arkkitehtitoimisto [[Skidmore, Owings and Merrill]]. Pilvenpiirtäjä yltää 223 metrin korkeuteen ja siinä on 50 kerrosta. Rakennuksen ylimmäinen kerros toimii näköalakerroksena.


== Aiheesta muualla ==
== Aiheesta muualla ==

Versio 22. huhtikuuta 2008 kello 19.05

Carlton Centren näköalakerroksesta avautuvaa näkymää.

Carlton Centre on pilvenpiirtäjä Johannesburgin kaupungissa, Etelä-Afrikan Gautengin provinssissa. Se on valmistunut vuonna 1973 ja sen suunnittelusta vastasi yhdysvaltalainen arkkitehtitoimisto Skidmore, Owings and Merrill. Pilvenpiirtäjä yltää 223 metrin korkeuteen ja siinä on 50 kerrosta. Rakennuksen ylimmäinen kerros toimii näköalakerroksena.

Aiheesta muualla

Tämä arkkitehtuuriin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.