Ero sivun ”Maksim Galkin” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Maksim Galkin''' (syntynyt 18.heinäkuuta 1976) on venäläinen, Venäjällä kuuluisa koomikko. Hän juonsi mm. Venäläistä "Haluatko miljonääriksi?"-ohjelmaa.Hän on kuuluisa myös puujalka-vitseistään, vaikka onkin koomikko. Hän tekee myös parodia-versioita venäläisistä lauluista mm. tehnyt vuoden 2007 Venäjää edustaneesta euroviisu-kappaleesta.
'''Maksim Galkin''' (s. [[18. heinäkuuta]] [[1976]]) on venäläinen koomikko. Hän juonsi muun muassa venäläistä "Haluatko miljonääriksi?" -ohjelmaa. Hän on kuuluisa myös puujalka-vitseistään, vaikka onkin koomikko. Hän tekee myös parodia-versioita venäläisistä lauluista. Hän on muun muassa tehnyt vuoden 2007 Venäjää edustaneesta euroviisu-kappaleesta.


{{tynkä/Henkilö}}
{{tynkä/Henkilö}}
[[Luokka:Venäläiset henkilöt|Galkin, Maksim]]


[[de:Maxim Alexandrowitsch Galkin]]
[[de:Maxim Alexandrowitsch Galkin]]

Versio 15. huhtikuuta 2008 kello 16.57

Maksim Galkin (s. 18. heinäkuuta 1976) on venäläinen koomikko. Hän juonsi muun muassa venäläistä "Haluatko miljonääriksi?" -ohjelmaa. Hän on kuuluisa myös puujalka-vitseistään, vaikka onkin koomikko. Hän tekee myös parodia-versioita venäläisistä lauluista. Hän on muun muassa tehnyt vuoden 2007 Venäjää edustaneesta euroviisu-kappaleesta.

Tämä henkilöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.