Ero sivun ”Wikipedia:Kahvihuone (käytännöt)” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
:::Tarkoitat siis että minut estettäisiin? Johan pomppasi. Pelkäät vain että sinut sotketaan oikeusjuttuun. Tuosta omituisesta rikoskuviostasi vastasin jo omalla keskustelusivullani. Voidaan tehdä vaikka eduskuntakysely siitä, onko tämä lain tarkoittama verkkojulkaisu vai ei. Ja niin takuulla tapahtuukin jos minut estetään tämän vuoksi. --[[Toiminnot:Muokkaukset/88.114.67.212|88.114.67.212]] 15. huhtikuuta 2008 kello 12.15 (UTC)
::::Kyseessä ei ole estosta sen takia että olet tekemässä oikeusjuttua, vaan estosta sen takia että et itse omilla toimillasi (olkoon oikeutettuja tai ei) enää pahentaisi tilannetta ja mahdollisesti aiheuttaisi uusia oikeustoimia. Itseäni ei huoleta henkilökohtaiset hyökkäyksesi ("[[Wikipedia:Ei henkilökohtaisia hyökkäyksiä|Henkilökohtaisia hyökkäyksiä ovat ... Väkivallalla, kuolemalla tai oikeustoimilla uhkailu]]"), ja tarvittaessa voi "[[Wikipedia:Osoitepaljastin#Wikimedia ja yksityisyyden suoja|toimivaltaisen viranomaisen lainvoimaisesta vaatimuksesta (In response to a valid subpoena or other compulsory request from law enforcement)]]" kysellä IP-tietojani [[foundation:Contact us|Wikimedia Foundationilta]]. HKR = Helsingin kaupungin rakennusvirasto, täydellisesti rinnastettavissa kun rinnastetaan katu = Wikipedia ja HKR = ylläpitäjä. --[[Käyttäjä:Agony|Agony]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Agony|403]]) 15. huhtikuuta 2008 kello 12.24 (UTC)
:::::Katujen kunnossapitolaitos on huono vertaus. Ennemmin järjestyksenvalvoja eli poliisi. Et taida ymmärtää ylläpidon vastuuta asiassa? Wikipedia ei ole lain yläpuolella yhtään sen enempää kuin muutkaan verkkosivut. Joka tapauksessa tuonkaan perusteella ei voida estää käyttäjää, ennen kuin [[haaste]] on jätetty. --[[Toiminnot:Muokkaukset/88.114.67.212|88.114.67.212]] 15. huhtikuuta 2008 kello 12.49 (UTC)
Rekisteröitymätön käyttäjä

Navigointivalikko