Ero sivun ”Wikipedia:Kahvihuone (käytännöt)” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
::Alkaisin kallistumaan enwikin kannalle että käyttäjä estettäisiin kunnes oikeustoimet ovat ohi ettei tilanne enää pahenisi ja mahdollisesti aikaansaisi uusia oikeustoimia. Suomenkielisessä Wikipediassa on tehty kuitenkin kaikki mahdollinen: avoimet välityspalvelimet on estetty pysyvästi ja niille on suoritettu toimestani osoitepaljastus jotta kaikki välityspalvelinta käyttävät muut käyttäjät (=ei yhtään) saataisiin myös estettyä. Käyttäjälle ei myöskään mene perille se, että Wikipedia ei voi tehdä tutkintapyyntöä, vaan tutkintapyynnön pitäisi lähteä [[foundation:|Wikimedia Foundationin]] suunnasta (joka omistaa tämän palvelun). En edes tiedä miten on mahdollista tehdä tutkintapyyntö asianomistajarikoksesta Suomen lakien mukaan, sillä kuulostaa melko absurdilta että tilanteessa jossa tuntematon ohikulkija uhkaisi ripustaa suoleni naulaan roikkumaan Mannerheimintiellä, voisin vaatia HKR:ää tekemään tuosta tuntemattomasta ohikulkijasta tutkintapyynnön vain sillä perusteella että HKR on vastuussa kadun kunnossapidosta. --[[Käyttäjä:Agony|Agony]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Agony|403]]) 15. huhtikuuta 2008 kello 11.27 (UTC)
:::Tarkoitat siis että minut estettäisiin? Johan pomppasi. Pelkäät vain että sinut sotketaan oikeusjuttuun. Tuosta omituisesta rikoskuviostasi vastasin jo omalla keskustelusivullani. Voidaan tehdä vaikka eduskuntakysely siitä, onko tämä lain tarkoittama verkkojulkaisu vai ei. Ja niin takuulla tapahtuukin jos minut estetään tämän vuoksi. --[[Toiminnot:Muokkaukset/88.114.67.212|88.114.67.212]] 15. huhtikuuta 2008 kello 12.15 (UTC)
::::Kyseessä ei ole estosta sen takia että olet tekemässä oikeusjuttua, vaan estosta sen takia että et itse omilla toimillasi (olkoon oikeutettuja tai ei) enää pahentaisi tilannetta ja mahdollisesti aiheuttaisi uusia oikeustoimia. Itseäni ei huoleta henkilökohtaiset hyökkäyksesi ("[[Wikipedia:Ei henkilökohtaisia hyökkäyksiä|Henkilökohtaisia hyökkäyksiä ovat ... Väkivallalla, kuolemalla tai oikeustoimilla uhkailu]]"), ja tarvittaessa voi "[[Wikipedia:Osoitepaljastin#Wikimedia ja yksityisyyden suoja|toimivaltaisen viranomaisen lainvoimaisesta vaatimuksesta (In response to a valid subpoena or other compulsory request from law enforcement)]]" kysellä IP-tietojani [[foundation:Contact us|Wikimedia Foundationilta]]. HKR = Helsingin kaupungin rakennusvirasto, täydellisesti rinnastettavissa kun rinnastetaan katu = Wikipedia ja HKR = ylläpitäjä. --[[Käyttäjä:Agony|Agony]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Agony|403]]) 15. huhtikuuta 2008 kello 12.24 (UTC)

Navigointivalikko