Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:88.114.67.212” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
:::::::::::::::Kokeilen vielä kerran: tutkintapyynnön voi tehdä suomenkielisen Wikipedian nimellä vain ja ainoastaan Wikimedia Foundation. Sinun tulee siis olla heihin yhteydessä. Aivan kuten Facebook: jos joku haluaa että Facebook tekee tutkintapyynnön yksittäisestä käyttäjästä, tulee tutkintapyynnön tekoa pyytää Facebookin omistajalta, ei yksittäiseltä käyttäjältä. PS: Olet vapaa aloittamaan tämän keskustelun vaikka kahvihuoneella mutta artikkelien keskustelusivuilla tätä ei jauheta.--[[Käyttäjä:Agony|Agony]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Agony|403]]) 15. huhtikuuta 2008 kello 09.19 (UTC)
::::::::::::::::Ymmärsin heti aluksi, ja se minua lisää suututtikin, ylimielisyytesi ja vastuunpakoilun ohella. Mutta sinä et ymmärrä että se on lain noudattamisen kannalta '''vakava puute''', jos tutkintapyyntöä ei voida tehdä Suomessa, vaikka rikos on tapahtunut mitä ilmeisemmin Suomessa, ja Wikipedian muokkaajat muokkaavat enimmäkseen Suomessa. Asialle on tehtävä jotain, ja toivottavasti tehdäänkin. Parempi että suomenkielinen Wikipedia nimittää oma-aloitteisesti vastaavan päätoimittajan, joka hoitaa rikosilmoitukset jatkossa(kin). --[[Toiminnot:Muokkaukset/88.114.67.212|88.114.67.212]] 15. huhtikuuta 2008 kello 09.32 (UTC)
:::::::::::::::::Kun ei oma-aloitteisesti nimitä: nimityksen voi tehdä niin ikään vain, yllätys yllätys, Wikimedia Foundation. Käännetään sitten kelkka kunnolla nurin: miksi sinä pakoilet vastuutasi kunnon kansalaisena, miksi sinä et tee rikosilmoitusta? Tilanne on sama kuin jos kadulla joku tulee toteamaan että ripustaa suolesi naulaan roikkumaan: otatko tällöin yhteyttä HKR:ään ja vaadit heitä tekemään rikosilmoituksen koska heidän huoltamalla kadulla tehtiin rikos jossa sinua uhkailtiin? Kyllä Suomen laki suojaa viattomia ja pistää tuollaiset uhkailijat kuriin. --[[Käyttäjä:Agony|Agony]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Agony|403]]) 15. huhtikuuta 2008 kello 09.40 (UTC)

Navigointivalikko