Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:88.114.67.212” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
:::::::::::::Ymmärrät varmaan että suomenkielisellä Wikipedialla ei ole pääsyä Helsingin yliopiston palvelinlokeihin? Olemme tehneet fiwikissä kaikki mahdolliset asiat tämän hoitamiseksi. --[[Käyttäjä:Agony|Agony]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Agony|403]]) 15. huhtikuuta 2008 kello 09.08 (UTC)
::::::::::::::Tarkoitan että Wikipedia tekee tutkintapyynnön tiedät-kyllä-kenestä, ja poliisi tutkii yliopiston palvelinlokit. Saivartelemalla tämä asia ei parane. Ette ole tehneet kaikkia mahdollisia asioita, kuten tutkintapyyntöä. Lisäksi asetut tiedät-kyllä-kenen puolelle asiassa. Tämän keskustelunkin haluat pitää yksittäisen käyttäjän keskustelusivulla, jotta se ei saisi liikaa huomiota. Jos ylläpitäjillä ei ole mahdollisuutta hoitaa tappouhkauksia tekeviä häiriköitä, asialle pitää tehdä jotain, että he voivat. Esimerkiksi lain määräämä verkkojulkaisun päätoimittaja. --[[Toiminnot:Muokkaukset/88.114.67.212|88.114.67.212]] 15. huhtikuuta 2008 kello 09.13 (UTC)
:::::::::::::::Kokeilen vielä kerran: tutkintapyynnön voi tehdä suomenkielisen Wikipedian nimellä vain ja ainoastaan Wikimedia Foundation. Sinun tulee siis olla heihin yhteydessä. Aivan kuten Facebook: jos joku haluaa että Facebook tekee tutkintapyynnön yksittäisestä käyttäjästä, tulee tutkintapyynnön tekoa pyytää Facebookin omistajalta, ei yksittäiseltä käyttäjältä. PS: Olet vapaa aloittamaan tämän keskustelun vaikka kahvihuoneella mutta artikkelien keskustelusivuilla tätä ei jauheta.--[[Käyttäjä:Agony|Agony]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Agony|403]]) 15. huhtikuuta 2008 kello 09.19 (UTC)

Navigointivalikko