Ero sivun ”Kyle Massey” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 19: Rivi 19:
| ehdokkuudet =
| ehdokkuudet =
}}
}}
'''Kyle Orlando Massey''' (s. [[28. elokuuta]] [[1991]]) on yhdysvaltalainen [[näyttelijä]] ja rap-artisti. Massey on näytellyt sarjoissa ''[[That's So Raven]]'' ja ''[[Coryn koukerot]]'', joissa hän esittää molemmissa sarjoissa Ravenin veljeä Cory Baxteria. Massey on ollut myös näyttelemässä [[Disney Channel]]in elokuvassa ''[[Life Is Ruff]]''.
'''Kyle Orlando Massey''' (s. [[28. elokuuta]] [[1991]]) on yhdysvaltalainen [[näyttelijä]] ja rap-artisti. Massey on näytellyt sarjoissa ''[[That's So Raven]]'' ja ''[[Coryn koukerot]]'', joissa hän esittää molemmissa sarjoissa Ravenin veljeä Cory Baxteria. Massey on ollut myös näyttelemässä [[Disney Channel]]in elokuvassa ''[[Life Is Ruff]]''. Kyle Masseyllä on yksi veli Christopher Massey joka on näytellut sarjassa [[Zoey 101]] Michael Barretia.


{{Tynkä/Näyttelijä}}
{{Tynkä/Näyttelijä}}

Versio 2. huhtikuuta 2008 kello 15.25

Kyle Massey
Kyle Massey sarjassa Coryn Koukerot
Kyle Massey sarjassa Coryn Koukerot
Henkilötiedot
Koko nimi Kyle Orlando Massey
Syntynyt28. elokuuta 1991 (ikä 32)
Näyttelijä
Aktiivisena 2003-
Merkittävät roolit Cory Baxter
That's So Raven
Cory Baxter
Coryn koukerot
Aiheesta muualla
IMDb

Kyle Orlando Massey (s. 28. elokuuta 1991) on yhdysvaltalainen näyttelijä ja rap-artisti. Massey on näytellyt sarjoissa That's So Raven ja Coryn koukerot, joissa hän esittää molemmissa sarjoissa Ravenin veljeä Cory Baxteria. Massey on ollut myös näyttelemässä Disney Channelin elokuvassa Life Is Ruff. Kyle Masseyllä on yksi veli Christopher Massey joka on näytellut sarjassa Zoey 101 Michael Barretia.

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.