Ero sivun ”Laajasalon peruskoulu” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Haist (keskustelu | muokkaukset)
Ei muokkausyhteenvetoa
p Kirjoitusvirheet korjattu
Rivi 4: Rivi 4:
Rehtorina toimii Liisa Jääskeläinen.
Rehtorina toimii Liisa Jääskeläinen.


Koulussa on havaittu hometta vuonna 2007 ([http://www.ylisa.edu.hel.fi/valmiit%20sivut/2007/tutkintapoytakirja.pdf]), jonka takia koulun 3-6. Luokkalaiset ollaan siirretty tämän kevään ajaksi Salmisaren kouluun, 2. luokkalaiset Tahvonlahden kouluun ja 1. luokkalaiset ovat jääneet koulun D-rakennukseen, missä on havaittu vähiten hometta.
Koulussa on havaittu hometta vuonna 2007 ([http://www.ylisa.edu.hel.fi/valmiit%20sivut/2007/tutkintapoytakirja.pdf]), jonka takia koulun 3. – 6.-luokkalaiset on siirretty kevään 2008 ajaksi Salmisaaren kouluun ja 2.-luokkalaiset Tahvonlahden kouluun. 1.-luokkalaiset ovat jääneet koulun D-rakennukseen, missä on havaittu vähiten hometta.


==Aiheesta muualla==
==Aiheesta muualla==
[http://www.ylisa.edu.hel.fi. Koulun kotisivut]
[http://www.ylisa.edu.hel.fi. Koulun kotisivut]



{{Tynkä/Koulutus}}
{{Tynkä/Koulutus}}

Versio 1. huhtikuuta 2008 kello 12.50

Laajasalon ala-aste on peruskoulun ala-aste Helsingin Laajasalossa, Yliskylässä, joka on myös alueen suurin. Koulun tunnettiin aiemmin Yliskylän kouluna. Koulu koostuu viidestä rakennuksesta. Laajasalon ala-asteella on kutakin vuosiluokkaa kohden 2–3 luokkaa aivan kuin monissa muissakin suurissa kouluissa.

Rehtorina toimii Liisa Jääskeläinen.

Koulussa on havaittu hometta vuonna 2007 ([1]), jonka takia koulun 3. – 6.-luokkalaiset on siirretty kevään 2008 ajaksi Salmisaaren kouluun ja 2.-luokkalaiset Tahvonlahden kouluun. 1.-luokkalaiset ovat jääneet koulun D-rakennukseen, missä on havaittu vähiten hometta.

Aiheesta muualla

Koulun kotisivut

Tämä koulutukseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.