Ero sivun ”Kotimaa (yritys)” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ak: Uusi sivu: '''Kotimaa-yhtiöt Oy''' on oman määritelmänsä mukaan ”kirkollisen viestinnän ja henkisen hyvinvoinnin viestintätalo”. Kotimaa-yhtiöt muodostuu neljästä yksiköstä: kir...
 
p luokka
Rivi 1: Rivi 1:
'''Kotimaa-yhtiöt Oy''' on oman määritelmänsä mukaan ”kirkollisen viestinnän ja henkisen hyvinvoinnin viestintätalo”. Kotimaa-yhtiöt muodostuu neljästä yksiköstä: kirjankustannuksesta ([[Kirjapaja]]), viestintäpalveluista (tekee mm. useita seurakuntalehtiä), lehtiryhmästä ([[Kustannus-Osakeyhtiö Kotimaa]]) ja kirkollisista tarvikkeista (mm. liturgisia asuja). Henkilökuntaa Helsingin Hietaniemenrannassa toimivalla yhtiöllä on noin 120.
'''Kotimaa-yhtiöt Oy''' on oman määritelmänsä mukaan ”kirkollisen viestinnän ja henkisen hyvinvoinnin viestintätalo”. Kotimaa-yhtiöt muodostuu neljästä yksiköstä: kirjankustannuksesta ([[Kirjapaja]]), viestintäpalveluista (tekee muun muassa useita seurakuntalehtiä), lehtiryhmästä ([[Kustannus-Osakeyhtiö Kotimaa]]) ja kirkollisista tarvikkeista (muun muassa liturgisia asuja). Henkilökuntaa Helsingin Hietaniemenrannassa toimivalla yhtiöllä on noin 120.


Kotimaa-yhtiöt on nykymuodossaan syntynyt 2006. Yhtiön omistaja on [[Kirkkopalvelut|Kirkkopalvelut ry.]], lukuun ottamatta Kustannus-Osakeyhtiö Kotimaata, jonka muina vähemmistöomistajina jatkoivat kirkolliset toimijat, mm. Kirkon keskusrahasto. Kotimaa-yhtiöt on samalla Kirkkopalvelujen liiketoimintayksikkö.
Kotimaa-yhtiöt on nykymuodossaan syntynyt 2006. Yhtiön omistaja on [[Kirkkopalvelut|Kirkkopalvelut ry.]], lukuun ottamatta Kustannus-Osakeyhtiö Kotimaata, jonka muina vähemmistöomistajina jatkoivat kirkolliset toimijat, muun muassa Kirkon keskusrahasto. Kotimaa-yhtiöt on samalla Kirkkopalvelujen liiketoimintayksikkö.


Kotimaa-yhtiöiden toimitusjohtaja on [[Pauli Aalto-Setälä]].
Kotimaa-yhtiöiden toimitusjohtaja on [[Pauli Aalto-Setälä]].


==Aiheesta muualla==
*[http://www.kotimaa-yhtiot.fi/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 Kotisivu]


[[Luokka:Suomen evankelis-luterilainen kirkko]]
==Lisää aiheesta==

Kotimaa-yhtiöiden kotisivu [http://www.kotimaa-yhtiot.fi/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1]

Versio 31. maaliskuuta 2008 kello 21.22

Kotimaa-yhtiöt Oy on oman määritelmänsä mukaan ”kirkollisen viestinnän ja henkisen hyvinvoinnin viestintätalo”. Kotimaa-yhtiöt muodostuu neljästä yksiköstä: kirjankustannuksesta (Kirjapaja), viestintäpalveluista (tekee muun muassa useita seurakuntalehtiä), lehtiryhmästä (Kustannus-Osakeyhtiö Kotimaa) ja kirkollisista tarvikkeista (muun muassa liturgisia asuja). Henkilökuntaa Helsingin Hietaniemenrannassa toimivalla yhtiöllä on noin 120.

Kotimaa-yhtiöt on nykymuodossaan syntynyt 2006. Yhtiön omistaja on Kirkkopalvelut ry., lukuun ottamatta Kustannus-Osakeyhtiö Kotimaata, jonka muina vähemmistöomistajina jatkoivat kirkolliset toimijat, muun muassa Kirkon keskusrahasto. Kotimaa-yhtiöt on samalla Kirkkopalvelujen liiketoimintayksikkö.

Kotimaa-yhtiöiden toimitusjohtaja on Pauli Aalto-Setälä.

Aiheesta muualla