Ero sivun ”Erik Guay” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
w. +synt.vuosi
p typo
Rivi 1: Rivi 1:
[[Kuva:Erik Guay.jpg|thumb|Erik Guay]]
[[Kuva:Erik Guay.jpg|thumb|Erik Guay]]


'''Erik Guay''' ([5. elokuuta]] [[1981]] [[Montreal]], [[Québec]], [[Kanada]]) on kanadalainen alppihiihtäjä. Guay on ollut usein maailmancupissa kolmen parhaan joukossa, mutta on onnistunut voittamaan kilpailun vain kerran; Guay laski voittoon [[Garmisch-Partenkirchen]]in syöksyssä 2007. Kun hän voitti kisan, hänestä tuli ensimmäinen kanadalainen 13 vuoteen ja ensimmäinen kautta aikojen Québecistä, joka on voittanut maailmancupin osakilpailun. [[Talviolympialaiset 2006|Talviolympialaisissa 2006]] Guay oli lähellä mitalia, kun hän oli neljäs Super-G:ssä loukkaantumisestaan huolimatta.
'''Erik Guay''' ([[5. elokuuta]] [[1981]] [[Montreal]], [[Québec]], [[Kanada]]) on kanadalainen alppihiihtäjä. Guay on ollut usein maailmancupissa kolmen parhaan joukossa, mutta on onnistunut voittamaan kilpailun vain kerran; Guay laski voittoon [[Garmisch-Partenkirchen]]in syöksyssä 2007. Kun hän voitti kisan, hänestä tuli ensimmäinen kanadalainen 13 vuoteen ja ensimmäinen kautta aikojen Québecistä, joka on voittanut maailmancupin osakilpailun. [[Talviolympialaiset 2006|Talviolympialaisissa 2006]] Guay oli lähellä mitalia, kun hän oli neljäs Super-G:ssä loukkaantumisestaan huolimatta.


{{Tynkä/Alppihiihtäjä}}
{{Tynkä/Alppihiihtäjä}}

Versio 26. maaliskuuta 2008 kello 00.56

Erik Guay

Erik Guay (5. elokuuta 1981 Montreal, Québec, Kanada) on kanadalainen alppihiihtäjä. Guay on ollut usein maailmancupissa kolmen parhaan joukossa, mutta on onnistunut voittamaan kilpailun vain kerran; Guay laski voittoon Garmisch-Partenkirchenin syöksyssä 2007. Kun hän voitti kisan, hänestä tuli ensimmäinen kanadalainen 13 vuoteen ja ensimmäinen kautta aikojen Québecistä, joka on voittanut maailmancupin osakilpailun. Talviolympialaisissa 2006 Guay oli lähellä mitalia, kun hän oli neljäs Super-G:ssä loukkaantumisestaan huolimatta.

Tämä urheilijaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.