Ero sivun ”The Sims: Livin’ It Up” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
ei muokkausyhteenvetoa
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
}}
 
'''The Sims: Livin' It Up''' (voidaan tuntea myös nimellä Livin' Large) on The Sims-pelisarjan ensimmäinen lisäosa, joka täydentää peruspeliä. Tärkein uudistus lisäosassa on yliluonnollisetsuunniteltu tapahtumat,täydentämään jotka luovat peliin uuden, jännittävän silauksen. Simit voivat nyt leikkiä kemistisetilläperuspeliä ja juoda tekemänsä litkun - jolloin seuraukset voivat olla melko arvaamattomia. Lisäksi voit myös ostaa pellemaalauksen, jonka myötä perheeseen pamahtaa surullinen pelle, jos simien mieliala on huono. Muita uusia henkilöitä pelissä ovat mm. viikatemies ja lampunhenki, joiden avulla voilisäämään mukauttaasiihen simienhieman kohtaloayliluonnollisuutta.
 
== Pelin uusia ominaisuuksia ==
*Voit leikkiä kemistiä ja tehdä "taikajuomaa", jota juomalla simi voi muuttua esimerksiksi näkymättömäksi.
*Kun simi kuolee, niin muut perheenjäsenet voivat vielä muuttaa kuolleen kohtaloa viikatemiehen avulla. Jos käy huonosti, niin simi voi kuitenkin muuttua hurjaksi [[zombie]]ksi.
*Simit voivat nyt ostaa pellemaalauksen, jonka myötä perheeseen tulee uusi hahmo, surullinen pelle, jos perheenjäsenet sattuvat olemaan huonolla tuulella.
*Simit voivat ostaa taikalampun, jota hieromalla sieltä tulee [[lampunhenki]], joka on tosin hieman kömpelö ja toisinaan lampunhenki voi aiheuttaa ison kaaoksen.
*Runsaasti uusia kalusteita ja vaatteita.
[[Luokka:Vuoden 2000 tietokone- ja videopelit]]
 
 
{{The Sims}}
{{Sim-universumi}}
 
[[ca:The Sims: Living Large]]
Rekisteröitymätön käyttäjä

Navigointivalikko