Ero sivun ”Kauppakeskus Kapteeni” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Jorinaa pois
no onko muutenkaa tarpeellista kertoa alkosta, vaikka se ensimmäinen onkin (ja syy hyvin tiedossa)
Rivi 17: Rivi 17:
| kotisivu = [http://www.kapteeni.fi www.kapteeni.fi]
| kotisivu = [http://www.kapteeni.fi www.kapteeni.fi]
}}
}}
'''[[Kauppakeskus]] Kapteeni''' on [[Oulunsalo]]n [[Koura (Oulunsalo)|Koura]]ssa sijaitseva toukokuussa vuonna [[2005]] avattu [[kauppakeskus]]. Keskus sijaitsee vilkkaasti liikennöidyn [[Seututie 815|Lentokentäntien]] ja Karhuojantien risteyksen lähettyvillä noin kilometrin päässä [[Oulun lentoasema]]lta. Vuoden [[2006]] alussa siellä oli noin 20 liikettä sekä Oulunsalon kunnan[[kirjasto]]. Keskukseen on avattu myös Oulunsalon ensimmäinen [[Alko]].
'''[[Kauppakeskus]] Kapteeni''' on [[Oulunsalo]]n [[Koura (Oulunsalo)|Koura]]ssa sijaitseva toukokuussa vuonna [[2005]] avattu [[kauppakeskus]]. Keskus sijaitsee vilkkaasti liikennöidyn [[Seututie 815|Lentokentäntien]] ja Karhuojantien risteyksen lähettyvillä noin kilometrin päässä [[Oulun lentoasema]]lta. Vuoden [[2006]] alussa siellä oli noin 20 liikettä sekä Oulunsalon kunnan[[kirjasto]].


{{Oulunsalo}}
{{Oulunsalo}}

Versio 25. helmikuuta 2008 kello 15.10

Kauppakeskus Kapteeni
Sijainti Oulunsalo
Avattu toukokuussa 2005
Omistaja Oulunsalon Kehitysyhtiö
Liikkeiden määrä 21
Kerrospinta-ala 52 740 m²
www.kapteeni.fi

Kauppakeskus Kapteeni on Oulunsalon Kourassa sijaitseva toukokuussa vuonna 2005 avattu kauppakeskus. Keskus sijaitsee vilkkaasti liikennöidyn Lentokentäntien ja Karhuojantien risteyksen lähettyvillä noin kilometrin päässä Oulun lentoasemalta. Vuoden 2006 alussa siellä oli noin 20 liikettä sekä Oulunsalon kunnankirjasto.

Tämä yritykseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.