Ero sivun ”Taking Back Sunday” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
13 merkkiä poistettu ,  13 vuotta sitten
p
kielen- yms. huoltoa, Replaced: Bändi → Yhtye AWB
p (kh)
p (kielen- yms. huoltoa, Replaced: Bändi → Yhtye AWB)
'''Taking Back Sunday''' Alkuperäisesti rakentui vuonna 1999 Antonio Longo laulajana, Jesse Lacey (nykyään laulaa Brand Newssa) basistina ja taustalaulajana, John Nolan kitaristina, Eddie Reyes kitaristina sekä Stevie D rumpalina.
Heidän ensimmäinen päästönsä oli Taking Back Sunday EP. Kuitenkin, kesken Epn teon, bändiyhtye kävi läpi rivien vaidon. Lacey jätti bändinyhtyeen lähteäkseen soittamaan The Rookie Lot'tiin ja hänet korvattiin Adam Lazzaralla ja Mark O'Connel korvasi Stevie Dn rummuissa. Viisi kappaletta sisältävä EP vihdoin julkaistiin Helmikuussa 2001, se ei kuitenkaan tuottanut mainetta bändilleyhtyeelle.
 
Kun heidän ensimmäinen albuminsa oli julkaistu, Taking Back Sunday kävi taas läpi rivien vaihdoksen. Sen jälkeen kun Longo oli potkittuerotettu pihalle bändistäyhtyeestä, Reyes siirsi Lazzarran johtavaksi vokalistiksi ja sitten hankki Shaun Cooperin soittamaan bassoa.
 
BändiYhtye julkaisi ensimmäisen kokonaisen albuminsa, Tell All Your Friends (Sal Villaneuva tuottajana Victory Recordsilta), vuonna 2002. Tell All Your Friends toi bändilleyhtyeelle hieman menestyksen makua. Kun John ja Shaun jättivät jo valmiiksi sekaisen bändinyhtyeen, videon "You're So Last Summer" kuvaukset viivästyivät. Kuitenkin, Fred Mascherino kitaristina ja Matt Rubano basistina, video saatiin valmiiksi.
 
Vuosi 2004 oli menestyksekäs vuosi Taking Back Sundaylle. Hiedän toinen albuminsa, "Where You Want To Be" julkaistiin Kesäkuun 27. päivä Victory Recordsilla. Kuitenkin, kuulostaen hieman erilaiselta kuin ensimmäinen albumi, toinen albumi menestyi hyvin. "A Decade Under The Influence, Where You Want To Be" saavutti 3. sijan Bilboard 200 albums chartissa ja 163 000 kappaletta myytiin.
[http://en.wikipedia.org/wiki/Taking_Back_Sunday englanniksi lisää]
[http://www.spin.com/features/heythisisawesome/images/2006/11/061129_takingbacksun.jpg KUVA]
 
 
 
==Kokoonpano==
 
==Diskografia==
 
===Albumit===
 
* Set Phasers to Stun (2005)
* MakeDamnSure (2006)
 
[[Luokka:Yhdysvaltalaiset yhtyeet|Rock-yhtyeet]]
 
{{tynkä/Yhtye}}
 
[[Luokka:Yhdysvaltalaiset yhtyeet|Rock-yhtyeet]]
 
[[da:Taking Back Sunday]]

Navigointivalikko