Ero sivun ”David Cross” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p Tynkä/Näyttelijä -> Tynkä/Yhdysvaltalainen näyttelijä
Louperibot (keskustelu | muokkaukset)
p Botti lisäsi: it:David Cross (attore)
Rivi 16: Rivi 16:
[[en:David Cross]]
[[en:David Cross]]
[[fr:David Cross]]
[[fr:David Cross]]
[[it:David Cross (attore)]]

Versio 30. tammikuuta 2008 kello 03.55

David Cross

David Cross (s. 4. huhtikuuta 1964) on yhdysvaltalainen näyttelijä, koomikko ja käsikirjoittaja. Hän sai vuonna 1993 Emmy-palkinnon The Ben Stiller Show'sta.

Cross syntyi Atlantassa, Georgiassa, ja opiskeli Northside High School of the Performing Artsissa. Hän jätti Emerson Collegen kesken Massachusettsissa. Käsikirjoittamisen lisäksi hän esiintyi Ben Stiller Show'ssa ajoittain myös henkilökohtaisesti. Vuosina 19951998 hän oli Mr. Show'n vakituinen tähti. Hänen vitsinsä sisältävät usein poliittista satiiria.

Cross on tähän mennessä julkaissut stand up -materiaaliaan myös kahdella menestyneellä Sub Popin CD-levyllä, Shut Up You Fucking Baby!:lla (2002) ja It's Not Funnylla (2004). Hän esitti professorin alaraajahalvaantunutta avustaja Dwight Hartmania kauhuelokuvaparodiassa Scary Movie 2 (2001).

Crossilla on ollut useita rooleja elokuvissa, televisiossa ja eri esittäjien musiikkivideoilla, mutta myös videopelien äänenä. Hän on taustaltaan juutalainen, mutta uskonnolliselta kannaltaan ateisti, ja hän on julkisesti osoittanut inhonsa Creed-, Evanescence-, P.O.D.- ja Staind-yhtyeitä kohtaan. Hän on esiintynyt Beastie Boysin konserttielokuvassa Awesome; I Fuckin' Shot That! (2006).

Malline:Tynkä/Yhdysvaltalainen näyttelijä