Ero sivun ”Neil Tennant” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
16 merkkiä lisätty ,  13 vuotta sitten
ei muokkausyhteenvetoa
[[1980-luku|1980-luvun]] alussa hän perusti Chris Lowen kanssa Pet Shop Boysin, joka on yhä aktiivinen. Sen viimeisin albumi on ''[[Fundamental]]'' ([[2006]]).
 
1980-luvulla Tennant ei puhunut [[seksuaalinen suuntautuminen|seksuaalisuudestaan]] avoimesti, mutta pian ''[[Very]]''-albumin julkaisun jälkeen [[1993]] Tennant kertoi brittiläisessä [[Attitude]]-lehdessä vuonna [[1994]] olevansa [[homoseksuaalisuus|homoseksuaali]]. Tennant tuottaa [[Rufus Wainwright]]in toukokuussa [[2007]] ilmestyvän ''[[Release the Stars]]'' -albumin.
 
Tennant on toisinaan esiintynyt myös vierailevana artistina muiden levyillä. Hän on mm. tehnyt yhteistyötä [[Robbie Williams]]in kanssa albumilla ''[[Rudebox]]'', jossa Tennantin ääntä kuullaan kahdella kappaleella. Vuonna [[1996]] [[Tina Turner]]in levyllä ''[[Wildest Dreams]]'' on mukana laulu "Confidential", jonka kirjoitti ja tuotti Pet Shop Boys. Tennant esittää kappaleessa taustalaulun. Tennant oli mukana myös [[Suede]]n ''Filmstar''-singlen b-puolen livekappaleilla.
Rekisteröitymätön käyttäjä

Navigointivalikko