Ero sivun ”Maksim Galkin” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
Maksim Galkin (syntynyt 18.heinäkuuta 1976) on venäläinen, Venäjällä kuuluisa koomikko. Hän juonsi mm. Venäläistä "Haluatko miljonääriksi?"-ohjelmaa.Hän on kuuluisa myös puujalka-vitseistään, vaikka onkin koomikko.Hän tekee myös parodia-versioita venäläisistä lauluista mm. tehnyt vuoden 2007 Venäjää edustaneesta euroviisu-kappaleesta.
'''Maksim Galkin''' (syntynyt 18.heinäkuuta 1976) on venäläinen, Venäjällä kuuluisa koomikko. Hän juonsi mm. Venäläistä "Haluatko miljonääriksi?"-ohjelmaa.Hän on kuuluisa myös puujalka-vitseistään, vaikka onkin koomikko. Hän tekee myös parodia-versioita venäläisistä lauluista mm. tehnyt vuoden 2007 Venäjää edustaneesta euroviisu-kappaleesta.

{{tynkä/Henkilö}}

[[de:Maxim Alexandrowitsch Galkin]]
[[en:Maxim Galkin]]
[[lb:Maxim Alexandrowitsch Galkin]]
[[ru:Галкин, Максим Александрович]]

Versio 8. tammikuuta 2008 kello 23.54

Maksim Galkin (syntynyt 18.heinäkuuta 1976) on venäläinen, Venäjällä kuuluisa koomikko. Hän juonsi mm. Venäläistä "Haluatko miljonääriksi?"-ohjelmaa.Hän on kuuluisa myös puujalka-vitseistään, vaikka onkin koomikko. Hän tekee myös parodia-versioita venäläisistä lauluista mm. tehnyt vuoden 2007 Venäjää edustaneesta euroviisu-kappaleesta.

Tämä henkilöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.