Ero sivun ”Encyclopaedia Metallum” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 5: Rivi 5:
Suomalainen bändi [[Amorphis]] oli ensimmäinen sivustolle lisätty bändi, ja ensimmäinen lisätty levy oli [[Tuonela]].
Suomalainen bändi [[Amorphis]] oli ensimmäinen sivustolle lisätty bändi, ja ensimmäinen lisätty levy oli [[Tuonela]].


Bännäämiseen johtava käyttäytyminen sivustolla aiheuttaa käyttäjän stauksen muuttumisen '[[Fred Durst|iksi]]', sillä kyseistä henkilöä pidetään 'aidon' heavy metallin häpäisijänä.
Bännäämiseen johtava käyttäytyminen sivustolla aiheuttaa käyttäjän stauksen muuttumisen '[[Fred Durst|Fred Durstiksi]]', sillä kyseistä henkilöä pidetään 'aidon' heavy metallin häpäisijänä.


== Aiheesta muualla ==
== Aiheesta muualla ==

Versio 23. marraskuuta 2007 kello 20.21

Encyclopaedia Metallum (tunnetaan myös nimellä The Metal Archives) on laaja englanninkielinen Internet-sivusto, jonka tarkoituksena on listata jokainen metallimusiikkia soittava yhtye, tarkkoine disko- ja biografioineen. Sivustolla on myös mahdollisuus lisätä arvosteluja metallilevyistä. Sivuston tiedot kerätään pääosin käyttäjien lähettämistä tiedoista. Sivustolta löytyy ainakin yli 52 000 yhtyettä, yli 88 000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja yli 30 000 arvostelua.

Sivustolla on tarkat säännöt yhtyelisäysten suhteen - esimerkiksi hardcore- ja grindcore-musiikkityylien yhtyeitä ei välttämättä lisätä niiden punk-juurien takia. Myöskään nu metal- tai mallcore-yhtyeitä ei hyväksytä.

Suomalainen bändi Amorphis oli ensimmäinen sivustolle lisätty bändi, ja ensimmäinen lisätty levy oli Tuonela.

Bännäämiseen johtava käyttäytyminen sivustolla aiheuttaa käyttäjän stauksen muuttumisen 'Fred Durstiksi', sillä kyseistä henkilöä pidetään 'aidon' heavy metallin häpäisijänä.

Aiheesta muualla

Malline:Tynkä/Heavy Metal