Ero sivun ”Ady” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Adailton Pereira dos Santos''', taiteilijanimeltään '''Ady''' (s. [[18. huhtikuuta]] [[1973]], [[Caatiba]], [[Brasilia]]) on [[tunisia]]lainen [[jalkapallo]]ilija. Vuodesta [[2005]] [[Turun Palloseura]]a edustanut Ady on keskikenttäpelaaja.
'''Adailton Pereira dos Santos''', taiteilijanimeltään '''Ady''' (s. [[18. huhtikuuta]] [[1973]], [[Caatiba]], [[Brasilia]]) on [[tunisia]]lainen [[jalkapallo]]ilija. Ady edustaa [[Jyväskylän Jalkapalloklubi]]a. Ady on keskikenttäpelaaja. Hän aloittaa JJK:ssa pelaamisen vuonna 2008.


Ennen TPS:aa hän on edustanut brasilialaista [[Santos FC|Santosia]], tunisialaista [[Espérance Tunis]]ia ja [[libya]]laista [[Al-Ahly]]a. Ady pelasi debyyttikaudellaan [[Veikkausliiga]]ssa 14 ottelua ja teki 4 maalia.
Ennen JJK:ta hän on edustanut [[Suomi|Suomessa]] [[Turun Palloseura]]a ja muualla maailmaa brasilialaista [[Santos FC|Santosia]], tunisialaista [[Espérance Tunis]]ia ja [[libya]]laista [[Al-Ahly]]a. Ady pelasi debyyttikaudellaan [[Veikkausliiga]]ssa 14 ottelua ja teki 4 maalia.

{{Turun Palloseuran pelaajat}}


{{tynkä/Jalkapalloilija}}
{{tynkä/Jalkapalloilija}}

Versio 18. marraskuuta 2007 kello 14.50

Adailton Pereira dos Santos, taiteilijanimeltään Ady (s. 18. huhtikuuta 1973, Caatiba, Brasilia) on tunisialainen jalkapalloilija. Ady edustaa Jyväskylän Jalkapalloklubia. Ady on keskikenttäpelaaja. Hän aloittaa JJK:ssa pelaamisen vuonna 2008.

Ennen JJK:ta hän on edustanut Suomessa Turun Palloseuraa ja muualla maailmaa brasilialaista Santosia, tunisialaista Espérance Tunisia ja libyalaista Al-Ahlya. Ady pelasi debyyttikaudellaan Veikkausliigassa 14 ottelua ja teki 4 maalia.

Tämä urheilijaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.