Ero sivun ”Turun Pyrkivä” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
p pieni muutos
Rivi 1: Rivi 1:
'''Turun Pyrkivä''' on vuonna [[1906]] perustettu [[turku]]lainen urheiluseura, jonka lajeja ovat nykyisin [[jalkapallo]], [[kaukalopallo]], [[koripallo]], [[telinevoimistelu]], [[sulkapallo]], [[pöytätennis]] ja [[yleisurheilu]]. Kaukalopallossa Pyrkivä pelaa Suomen pääsarjatasolla [[Kaukalopalloliiga]]ssa. Seuralla on ollut aikoinaan toimintaa myös jääkiekossa.
'''Turun Pyrkivä''' on vuonna [[1906]] perustettu [[turku]]lainen urheiluseura, jonka lajeja ovat nykyisin [[jalkapallo]], [[kaukalopallo]], [[koripallo]], [[telinevoimistelu]], [[sulkapallo]], [[pöytätennis]] ja [[yleisurheilu]]. Kaukalopallossa Pyrkivä pelaa pääsarjatasolla [[Kaukalopalloliiga]]ssa. Seuralla on ollut aikoinaan toimintaa myös jääkiekossa.


==Jalkapallomenestys==
==Jalkapallomenestys==

Versio 17. marraskuuta 2007 kello 21.42

Turun Pyrkivä on vuonna 1906 perustettu turkulainen urheiluseura, jonka lajeja ovat nykyisin jalkapallo, kaukalopallo, koripallo, telinevoimistelu, sulkapallo, pöytätennis ja yleisurheilu. Kaukalopallossa Pyrkivä pelaa pääsarjatasolla Kaukalopalloliigassa. Seuralla on ollut aikoinaan toimintaa myös jääkiekossa.

Jalkapallomenestys

  • Suomen mestari vuonna 1954
  • SM-pronssia vuonna 1952
Tämä urheiluun liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.