Ero sivun ”Alyson Michalka” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Joonasl (keskustelu | muokkaukset)
Ei muokkausyhteenvetoa
Hxhbot (keskustelu | muokkaukset)
p Botti lisäsi: no:Alyson Michalka
Rivi 60: Rivi 60:
[[he:אליסון מישלקה]]
[[he:אליסון מישלקה]]
[[nl:Alyson Michalka]]
[[nl:Alyson Michalka]]
[[no:Alyson Michalka]]
[[pl:Alyson Michalka]]
[[pl:Alyson Michalka]]
[[pt:Alyson Michalka]]
[[pt:Alyson Michalka]]

Versio 12. marraskuuta 2007 kello 11.14

Tiedosto:AlysonMichalka1.jpg
Alyson Michalka

Alyson Michalka (25. maaliskuuta 1989) on yhdysvaltalainen näyttelijä ja laulaja, jonka tunnetuin rooli on Disney Channelin sarjassa Poika tulevaisuudessa (Phil of the future). Hän esittää Keely Teslowta.

Historiaa

Alyson Renae Michalka syntyi 25.3.1989 Torrencessa, Kaliforniassa. Alysonin perheeseen kuuluu Vanhemmat Carrie ja Mark Michalka sekä pikkusisko Amanda Michalka. Alyson alkoi näytellä kirkon produktioissa viiden vuoden iässä. Hän osallistui myös musikaaleihin kuten Jailhouse Rock. 11-vuotiaana aloitti paitsi kunnon näyttelemisen, myös mallin työt.

Näyttelyura

14-vuotiaana hän sai Poika tulevaisuudesta-sarjasta (2004–2006) Keely Teslown roolin. Ohjelma oli menestys, mutta loppui jo toisen tuotantokauden jälkeen. Vuonna 2005 Alyson esiintyi Disney Channelin elokuvassa Now you see it... Hän esitti Allyson Milleriä. Vuonna 2006 Alyson esiintyi siskonsa kanssa sarjassa Haversham Hall, mutta sarja ei ole saanut tuulta purjeisiin. Samana vuonna ilmestyi Michalkan sisarusten tähdittämä Disney Channel- elokuva Cow Belles.

Musiikkiura

Alyson Michalka ja hänen sisarensa Amanda ovat perustaneet duon Aly&Aj, joka julkaisi ensimmäisen albuminsa Into the Rush vuonna 2005 Hollywood/Universal Recordsin tuottamana. Duo on julkaissut singlejä erilaisille soundtrackeille ja kokoelmalevyille ja on esiintynyt konserttitaltioinneissa.

albumi kappale
Riemukupla: Tankki täynnä soundtrack Walking on sunshine
Girlz rock Rush
WOW! Jingle bell rock
Ice princess soundtrack No one
Jingle Jams Jingle bell rock
Disney Mania 3 Zip a Dee Doo Dah
(Single) Do you believe in magic?

Muuta

Alyson on taitava piirtäjä ja hän on voittanut joulukorttikilpailun 10-vuotiaana. Hän on myös kiinnostunut muodista ja ompelemisesta ja toivoo omaa vaatemallistoa. Hän osaa myös soittaa kitaraa ja pianoa. Alyson on eläinrakas; hän pitää hevosista ja omistaa kaksi koiraa. Koirat oli nimeltään Saint ja Bandit. Nykyään Alyson asuu perheensä kanssa Los Angelesissa.

Aiheesta muualla