Ero sivun ”Debbie Allen” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ak: Uusi sivu: '''Deborrah Kaye "Debbie" Allen''' (s. 16. tammikuuta 1950, Houston) on yhdysvaltalainen näyttelijä. Hän valmistui Howardin yliopistosta. Alle...
 
p hienosäätö
Rivi 1: Rivi 1:
'''Deborrah Kaye "Debbie" Allen''' (s. [[16. tammikuuta]] [[1950]], [[Houston]]) on [[Yhdysvallat|yhdysvaltalainen]] [[näyttelijä]]. Hän valmistui [[Howardin yliopisto]]sta.
'''Deborrah Kaye "Debbie" Allen''' (s. [[16. tammikuuta]] [[1950]] [[Houston]]) on [[Yhdysvallat|yhdysvaltalainen]] [[näyttelijä]]. Hän valmistui [[Howardin yliopisto]]sta.


Allen esiintyi mm. Lydia Grantina elokuvassa ''Fame'' ([[1980]]) ja siitä tehdyssä televisiosarjassa vuosina [[1982]]–[[1987]]. Hänet on palkittu kahdella [[Emmy-palkinto|Emmy-palkinnolla]] ja yhdellä [[Golden Globe]]lla.
Allen esiintyi muun muassa Lydia Grantina elokuvassa ''Fame'' ([[1980]]) ja siitä tehdyssä televisiosarjassa vuosina [[1982]]–[[1987]]. Hänet on palkittu kahdella [[Emmy-palkinto|Emmy-palkinnolla]] ja yhdellä [[Golden Globe]]lla.


Allenilla on tähti [[Hollywood Walk of Fame]]lla. Hän on näyttelijätär [[Phylicia Rashād]]in sisar ja entisen [[koripallo]]ilija [[Norm Nixon]]in puoliso; parilla on kaksi yhteistä lasta.
Allenilla on tähti [[Hollywood Walk of Fame]]lla. Hän on näyttelijätär [[Phylicia Rashād]]in sisar ja entisen [[koripallo]]ilija [[Norm Nixon]]in puoliso; parilla on kaksi yhteistä lasta.

Versio 7. marraskuuta 2007 kello 20.15

Deborrah Kaye "Debbie" Allen (s. 16. tammikuuta 1950 Houston) on yhdysvaltalainen näyttelijä. Hän valmistui Howardin yliopistosta.

Allen esiintyi muun muassa Lydia Grantina elokuvassa Fame (1980) ja siitä tehdyssä televisiosarjassa vuosina 19821987. Hänet on palkittu kahdella Emmy-palkinnolla ja yhdellä Golden Globella.

Allenilla on tähti Hollywood Walk of Famella. Hän on näyttelijätär Phylicia Rashādin sisar ja entisen koripalloilija Norm Nixonin puoliso; parilla on kaksi yhteistä lasta.

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.