Ero sivun ”Räyskälä” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
pEi muokkausyhteenvetoa
mini > tynkä
Rivi 1: Rivi 1:
'''Räyskälä''' on kylä [[Loppi|Lopella]]. Siellä sijaitsee muun muassa [[purjelento]]piireissä tunnettu [[Räyskälän lentopaikka]].
'''Räyskälä''' on kylä [[Loppi|Lopella]]. Siellä sijaitsee muun muassa [[purjelento]]piireissä tunnettu [[Räyskälän lentopaikka]]. Räyskälässä on myös leirikeskus. Se on alunperin vuonna 1952 rakennettu kylä koulu, mutta 1979 se muutettiin leirikeskukseksi.<ref>[http://urheiluilmailuopisto.fi/Kaytto_ja_jarjestyssaannot.pdf. Leirikeskuksen säännöt, pdf-tiedosto]</ref> Kylän eteläpuolella sijaitsee Parkuvan järvi, länsipuolella on Alimmaisen järvi. Vuosittain Räyskällässä järjestetään Road Racing -kisa.


==Lähteet==
{{Minitynkä}}
<references/>

==Aiheesta muualla==
*[http://www.rayskala.com/ilmaan.php Räyskälän ilmailukeskus]

{{Tynkä/Kylä}}


[[Luokka:Lopen kylät]]
[[Luokka:Lopen kylät]]

Versio 6. marraskuuta 2007 kello 16.43

Räyskälä on kylä Lopella. Siellä sijaitsee muun muassa purjelentopiireissä tunnettu Räyskälän lentopaikka. Räyskälässä on myös leirikeskus. Se on alunperin vuonna 1952 rakennettu kylä koulu, mutta 1979 se muutettiin leirikeskukseksi.[1] Kylän eteläpuolella sijaitsee Parkuvan järvi, länsipuolella on Alimmaisen järvi. Vuosittain Räyskällässä järjestetään Road Racing -kisa.

Lähteet

  1. Leirikeskuksen säännöt, pdf-tiedosto

Aiheesta muualla

Tämä kylään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.