Ero sivun ”Spencer W. Kimball” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Ei muutosta koossa ,  12 vuotta sitten
ei muokkausyhteenvetoa
Pian avioliiton solmimisen jälkeen Kimball siirtyi töihin pankkialalle. Toimittuaan useissa eri pankeissa, Kimball perusti 1927 oman vakuutus- ja kiinteistönvälitystoimiston. Hän oli myös aktiivinen kaupunginvaltuustossa, koulun vanhempainneuvostossa, [[Punainen risti|Punaisessa ristissä]], [[partio]]liikkessä ja [[rotari|rotareissa]].
 
Kimball palveli useissa eri MAP-kirkon viroissa, kuten vaarnan kirjurina ja johtajana. 1943 hänet nimitettiin kahdentoista [[apostoli [(mormonismi)|apostolin]] [[koorum]]in jäseneksi.
 
Presidentti George Albert Smith kutsui Kimballin palvelemaan "[[Lehi]]n jälkeläisiä". Kimball ymmärsi tämän tarkoittavan, paitsi Pohjois-Amerikan [[intiaanit|intiaaneja]], myös Keski- ja Etelä-Amerikan alkuperäiskansoja sekä [[Polynesia]]n saarten alkuperäisiä asukkaita. Kimball otti virkansa hyvin vakavasti. Hän loi esimerkiksi järjestelmän, joka mahdollisti intiaanien lasten koulunkäymisen ohjaamalla heidät asumaan sijaisperheisiin kouluvuoden ajaksi. Etelä-Amerikassa Kimball järjesti kirkon ensimmäisen vaarnan [[Argentiina]]an sekä käynnisti lähetystyön [[Ecuador]]]issa. Hän järjesti myös ensimmäisen Etelä-Amerikan [[temppeli (mormonismi)|temppelin]] rakentamisen [[São Paulo]]on.
3 967

muokkausta

Navigointivalikko