Ero sivun ”Sanctuary Records” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
SieBot (keskustelu | muokkaukset)
p Botti lisäsi: fr:Sanctuary Records
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 13: Rivi 13:
| url = http://www.sanctuaryrecords.com
| url = http://www.sanctuaryrecords.com
}}
}}
'''Sanctuary Records''' on vuonna [[1976]] perustettu [[Yhdistynyt kuningaskunta|brittiläinen]] [[levy-yhtiö]], joka on nykyisin osa [[Universal|Universal Records]]ia. Yhtiö on suurin brittiläinen levy-yhtiö ja se on julkaissut useiden tunnettujen artistien levyjä, kuten muun muassa [[Guns N' Roses]]in, [[Kiss]]in, [[Europe]]n,[[Venom]]in [[Iron Maiden]]in ja [[Black Sabbath]]in. Yhtiö vaihtoi vuonna 2006 nimekseen Phantom.
'''Sanctuary Records''' on vuonna [[1976]] perustettu [[Yhdistynyt kuningaskunta|brittiläinen]] [[levy-yhtiö]], joka on nykyisin osa [[Universal|Universal Records]]ia. Yhtiö on suurin brittiläinen levy-yhtiö ja se on julkaissut useiden tunnettujen artistien levyjä, kuten muun muassa [[Guns N' Roses]]in, [[Kiss]]in, [[Europe]]n,[[Venom]]in [[Iron Maiden]]in ja [[Black Sabbath]]in. Yhtiö vaihtoi vuonna 2006 nimekseen Phantom.{{lähde}}


== Aiheesta muualla ==
== Aiheesta muualla ==

Versio 4. lokakuuta 2007 kello 17.09

Sanctuary Records
Perustettu 1976
Perustajat Rod Smallwood
Andy Taylor
Tyylilajit useita
Kotimaa  Yhdistynyt kuningaskunta
Kotisivu

Sanctuary Records on vuonna 1976 perustettu brittiläinen levy-yhtiö, joka on nykyisin osa Universal Recordsia. Yhtiö on suurin brittiläinen levy-yhtiö ja se on julkaissut useiden tunnettujen artistien levyjä, kuten muun muassa Guns N' Rosesin, Kissin, Europen,Venomin Iron Maidenin ja Black Sabbathin. Yhtiö vaihtoi vuonna 2006 nimekseen Phantom.lähde?

Aiheesta muualla

Malline:Tynkä/Levy-yhtiö