Ero sivun ”Tampereen Komediateatteri” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ak: Uusi sivu: '''Tampereen Komediateatteri''' on Tampereella toimiva teatteri, jonka näytelmissä on ollut mukana useita tunnettuja näyttelijöitä kuten Jukka Puotila, Jukka Leisti, ...
 
p linkki
Rivi 1: Rivi 1:
'''Tampereen Komediateatteri''' on [[Tampere]]ella toimiva teatteri, jonka näytelmissä on ollut mukana useita tunnettuja näyttelijöitä kuten [[Jukka Puotila]], [[Jukka Leisti]], [[Laura Jurkka]] ja [[Eila Roine]]. Teatteri on toiminnassa sekä talvisin että kesäisin. Teatterin ensimmäinen näytelmä oli kesäteatteriesitys [[Jääkärin morsian]], joka sai ensi-iltansa [[3. heinäkuuta]] [[1992]]. Vuonna [[1998]] esitetyssä kesäteatterinäytelmässä ''Pirtua, pirtua!'' oli mukana myös tunnettu poliitikko [[Sulo Aittoniemi]].
'''Tampereen Komediateatteri''' on [[Tampere]]ella toimiva [[teatteri]], jonka näytelmissä on ollut mukana useita tunnettuja näyttelijöitä kuten [[Jukka Puotila]], [[Jukka Leisti]], [[Laura Jurkka]] ja [[Eila Roine]]. Teatteri on toiminnassa sekä talvisin että kesäisin. Teatterin ensimmäinen näytelmä oli kesäteatteriesitys [[Jääkärin morsian]], joka sai ensi-iltansa [[3. heinäkuuta]] [[1992]]. Vuonna [[1998]] esitetyssä kesäteatterinäytelmässä ''Pirtua, pirtua!'' oli mukana myös tunnettu poliitikko [[Sulo Aittoniemi]].


== Aiheesta muualla ==
== Aiheesta muualla ==

Versio 2. lokakuuta 2007 kello 22.14

Tampereen Komediateatteri on Tampereella toimiva teatteri, jonka näytelmissä on ollut mukana useita tunnettuja näyttelijöitä kuten Jukka Puotila, Jukka Leisti, Laura Jurkka ja Eila Roine. Teatteri on toiminnassa sekä talvisin että kesäisin. Teatterin ensimmäinen näytelmä oli kesäteatteriesitys Jääkärin morsian, joka sai ensi-iltansa 3. heinäkuuta 1992. Vuonna 1998 esitetyssä kesäteatterinäytelmässä Pirtua, pirtua! oli mukana myös tunnettu poliitikko Sulo Aittoniemi.

Aiheesta muualla

Malline:Tynkä/Teatteri