Ero sivun ”6teen” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
p Käyttäjän 82.215.206.19 (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän 81.197.121.227 tekemään versioon.
Rivi 68: Rivi 68:
[[Luokka:Animaatiosarjat]]
[[Luokka:Animaatiosarjat]]


'''
'''6teen on homo


[[en:6teen]]
[[en:6teen]]

Versio 6. syyskuuta 2007 kello 08.27

6teen on kanadalainen animoitu nuorten tilannekomediasarja, joka kertoo kuudesta juuri koulunsa lopettaneesta nuoresta, ja heidän ensimmäisestä kesästään osa-aikatöissä. Nuoret ovat 16-vuotiaita ja he työskentelevät paikallisessa ostoskeskuksessa ja viettävät vapaa-aikaansa usein Sitruuna-nimisen mehubaarin edustalla. Sarjan ovat luoneet Jennifer Pertsch ja Tom McGillis. Suomessa sarjaa esittää YLE TV2.

Päähenkiöt

Jen Masterson

Äänenä Megan Fahlenbock

Työskenteli ensin Sitruunassa, kunnes sai Caitlinin houkuteltua ottamaan työpaikkansa, jotta pääsisi Halderin urheiluvälinekauppaan töihin. Tässä työpaikassa Jen joutuu koville valmentaja Halderin määrätessä tuon tuosta punnerruksia. Jen on nuorista eniten tulevaisuuten panostava ja töitä tekevä. Jen jakelee ystävilleen avuliaasti järkeviä neuvoja ja tietää aina olevansa oikeassa.

Jenistä tulee Jonesyn siskopuoli Jenin äidin mennessä naimisiin Jonesyn isän kanssa.

Wyatt Williams

Äänenä Jess Gibbons

Ryhmän musikaalinen jäsen joka soittaa kitaraa ja laulaa. Wyatt oli töissä musiikkikaupassa kunnes sai potkut toisella tuotantokaudella. Wyattilla oli suhde kaupan pomon Serenan kanssa ja hän ei ole vieläkään päässyt yli tytöstä. Työskentelee myöhemmin Juden kanssa Underground Video-nimisessä liikkeessä, joka on ostoskeskuksen vähiten suosituimpia paikkoja. Wyatt on myös kova juomaan kahvia, hän on melkein aina kahvikuppi kädessä. Wyatt on "kangistunut kaavoihinsa" ja on näin porukan mietteliän tyyppi.

Kanadalais-ranskalaisessa versiossa kutsuttu myös Vincentiksi.

Caitlin Cooke

Äänenä Brooke D'Orsay

Caitlin on ryhmän uusin jäsen, joka joutuu kesätöihin luottokortin luottorajan ylittyessä ja isän kieltäytyessä maksamaan tyttärensä velkoja. Hänen paras ystävänsä Tricia jättää hänet, koska hän ei olekaan enää rikas, vaan joutuu töihin Sitruunaan. Jengi kuittenkin auttaa häntä pääsemään pakkomielteestä shoppailuun. Jokaisessa jaksossa Caitlin ostaa jotain, ja saa jopa luottokorttinsa takaisin kerran, mutta avuliaat ystävät takavarikoivat sen Caitlinin hallitsemattoman shoppaushimon takia. Caitlin inhoaa tiettyä tyttötrioa ja kilpailee aina sen johtajan, Trician kanssa. Caitlin on melkeinpä joka jaksossa eri poikaystävän kanssa ja itkee katkerasti ystävilleen erottuaan. Caitlin on hyvin herkkä.

Caitlinin soittoäänenä on Britney Spearsin "Hit me baby one more time". Kännykkä soikin miltei joka käänteessä.

Jude Lizowski

Äänenä Christian Potenza

Porukan koomikko. Töissä Stick-in-nimisessä pikaruokapaikassa, josta hän saa potkut toisella tuotantokaudella. Juden unelmana on hypätä laskuvarjolla alasti, jonka hän myöhemmin myös tekee lopputenttien läpipääsyn kunniaksi. Myös Jude on toisen kauden jaksoissa töissä Underground Videossa. Jude rakastaa skeittaamista ja ottaa rennosti koko ajan. Jude huijasi verenluovutusteltassa luovuttamalla verta 17 kertaa eri asuissa. Jude oli yhdessä Star-nimisen tytön kanssa, tosin heidän suhteensa oli enemmänkin sitä, että he pitivät toisiaan todella jänninä tyyppeinä. Jude opetti Wyattiakin skeittaamaan, koska tämä halusi irti kaavoistaan. Jude on omistanut Fish-Fisu nimisen lemmikin, joka tosin kuoli nopeasti. Jude käyttää tavallista skeittarin puhekieltä ja kutsuu kaikkia "dude" nimellä.

Kutsuttu myös nimellä Hugo kanadalais-ranskalaisessa versiossa.

Nikki Wong

Äänenä Stacey DePass

Joukon kapinallinen jäsen. On töissä (ironista kyllä) Khakimökissä, liikkeessä joka myy trendikkäitä vaatteita. Nikki kerää rahaa päästäkseen maailmanympärimatkalle. Nikki on sarkastinen ja äreä. Nikkillä ja Jonesyllä on viha-rakkaus suhde. Nikillä on violetit hiukset ja lävistyksiä naamassa, ja Nikki inhoaa työtään "kloonien" kanssa Khakimökissä. Nikki kokeili muitakin töitä saatuaan hetkellisesti potkut Khakimökistä, mutta huomasi kuitenkin viihtyvät siellä - saahan siellä sentään laiskotella huomaamattomasti. Nikki häpeää vanhempiaan, eikä mielellään mene heidän kanssaan minnekkään. Nikki on harvinainen näky ihastuneena. Nikki ja Jen ovat ainoat, jolla on ollut kauan sama työ.

Jonesy Garcia

Äänenä Terry McGurrin

Jonesyllä on pakkomielle kauniisiin naisiin, ja niitä hän katsastaa joka kulmassa, aina kun ei ole Nikin kanssa. Jonesy saa potkut lähes jokaisessa jaksossa ja usein hyvin pian uuden työpaikan saannista. Hän on vahva eikä anna periksi, jos kyse on tytöistä tai töistä. Jonesy kärsii lievästä ahtaanpaikankammosta eli klaustrofobiasta. Hänellä on myös verikammo, sillä hänellä oli pienenä nenäverenvuoto joka ei ottanut loppuakseen. Tämä ei silti estä häntä katsomasta toimintaelokuvia. Jonesy pitää yllä ”kova kaveri” –imagoaan, joten hän ei myönnä fobioitaan. Kun fobiat iskevät päälle, Nikki on ainoa ihminen joka saa Jonesyn rauhoittumaan. Jonesy rehentelee alati, ja ärsyttää aina ostoskeskuksen vartijaa.

Sarjassa usein tapahtuvat asiat

Wyatt korjaa aina Jonesyn puheita. Jonesy saattaa verrata itselleen sattuneita asioita historiallisiin tapahtumiin, jotka sanoo väärin ja Wyatt korjaa ne.

Caitlinin sitruunakokeilut. Kun Caitlin opettelee tekemään täydellistä sitruunajuomaa, hän kokeilee uusia yhdistelmiä ja maistattaa niitä ystävillään. He yleensä sylkevät juoman pois ja sanovat törkeitä kommentteja siitä. Aikaisemmissa jaksoissa (kun Caitlin ei vielä ollut täysin osa jengiä) heidän oli vain pidettävä se sisällään ja näytellä että juoma on hyvää.

Dude! Jude! Juden ja Jonesyn tavatessa Jonesy huutaa usein "Jude!" johon Jude vastaa "Dude!" Tämän jälkeen pojat nostavat kätensä ylös ja lyövät ne yhteen.

Jonesy saa potkut. Jonesy saa potkut lähes aina korkeintaan 10 minuutin päästä työn saamisesta.

"Have a Khaki Day!" ("Vietä Khakipäivä!") Aina kun asiakas kävelee sisään Khakimökkiin kloonit toivottavat heidät tervetulleiksi sanomalla: ”Welcome to the Khaki Barn, have a khaki day!” (Tervetuloa Khakimökkiin, vietä khaki päivä!)

Caitlin ja shoppailu. Caitlin ostaa vähintään yhden asian joka jaksossa.

Caitlinin ihastukset. Aina kun Caitlin seurustelee jonkun söpön pojan kanssa hän sanoo: "Hän voi olla se oikea". Kuitenkaan kukaan Caitlinin poikaystävistä ei ole pysynyt sarjassa kuin yhden jakson.

Caitlinin itkukohtaukset. Aina kun Caitlin eroaa poikaystävästään, hän alkaa itkeä lohduttomasti ja hänen meikkinsä valuvat naamalle.

Kina vartijan kanssa. Porukka kiusaa aina ostarin vartija Ronia, ja he ovat tämän tarkassa vartioinnissa.

Kaverit pöydässä sitruunan edessä. Kaverit ovat yleensä sitruunan etummaisen pöydän ympärillä " kokoontumassa".