Ero sivun ”Markus Niemelä” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
JannE (keskustelu | muokkaukset)
ää-kirjain
KielimiliisiBot (keskustelu | muokkaukset)
p kh, Replaced: Iso-Britanniassa → Isossa-Britanniassa AWB
Rivi 1: Rivi 1:
'''Markus Niemelä''' (s. [[20. maaliskuuta]] [[1984]] [[Rauma|Raumalla]]) on [[Suomi|suomalainen]] moottoriurheilija joka on voittanut [[Formula Renault UK]] sarjassa Iso-Britanniassa vuonna 2006. Hänen kansainvälinen uransa on ollut vaihteleva johtuen useista loukkaantumisista.
'''Markus Niemelä''' (s. [[20. maaliskuuta]] [[1984]] [[Rauma|Raumalla]]) on [[Suomi|suomalainen]] moottoriurheilija joka on voittanut [[Formula Renault UK]] sarjassa Isossa-Britanniassa vuonna 2006. Hänen kansainvälinen uransa on ollut vaihteleva johtuen useista loukkaantumisista.


==Ura==
==Ura==

Versio 11. elokuuta 2007 kello 13.27

Markus Niemelä (s. 20. maaliskuuta 1984 Raumalla) on suomalainen moottoriurheilija joka on voittanut Formula Renault UK sarjassa Isossa-Britanniassa vuonna 2006. Hänen kansainvälinen uransa on ollut vaihteleva johtuen useista loukkaantumisista.

Ura

2006: Ensimmäinen kausi Formula Renault UK sarjassa, Mark Burdett Motorsport

Yksi voitto, nopein kierros ja paalupaikka. Moninkertaisestu palkittu Renault Sport:in myöntämällä Driver Of The Day Awards - palkinnolla. Markuksen lopullinen sijoitus kaudella oli 7 ja parhaat sijoitukset olivat 1., 2., 3. ja kahdesti 4.

30. Heinäkuuta 2007 ilmestyneessä Turun Sanomat lehdessä kerrottiin, että Markus Niemelä siirtyy GP2-sarjaan BCN Competicion-talliin. Hän korvaa tallissa japanilaisen Sakon Yamamoton, joka palasi F1:siin kisakuskiksi Spyker-talliin. Näin Niemelästä tulee GP2-sarjan historian neljäs suomalaiskuski. Ennen häntä GP2-sarjassa ovat kilpaa ajaneet Heikki Kovalainen, Nico Rosberg (myös Saksan kansalainen) ja Toni Vilander.

Tämä urheilijaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.