Ero sivun ”Marliinit” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 9: Rivi 9:
{{Taksonomian_loppu}}
{{Taksonomian_loppu}}


'''Marliinit''' on purjekaloihin kuuluva lämpimien vesien kalo. Marliineja esiintyy kaikissa merissä (paitsi [[Kuolleessameressä | Kuollutmeri]]). Suurin marliini on Musta marliini, Makaira indica, joka voi kasvaa 5 metrin mittaiseksi ja 670 kg painoiseksi. Marliinit ovat nopeita uimareita: 25 m/s.
'''Marliinit''' on purjekaloihin kuuluva lämpimien vesien kalo. Marliineja esiintyy kaikissa merissä (paitsi [[Kuollutmeri | Kuolleessameressä]]). Suurin marliini on Musta marliini, Makaira indica, joka voi kasvaa 5 metrin mittaiseksi ja 670 kg painoiseksi. Marliinit ovat nopeita uimareita: 25 m/s.


{{Tynkä/Kala}}
{{Tynkä/Kala}}

Versio 5. elokuuta 2007 kello 10.38

Malline:Taksonomian alku eläimet Malline:Taksonomian luokitus Malline:Taksonomian kunta Malline:Taksonomian pääjakso Malline:Taksonomian alajakso Malline:Taksonomian lahko Malline:Taksonomian suku Malline:Taksonomian luokituksen loppu Malline:Taksonomian loppu

Marliinit on purjekaloihin kuuluva lämpimien vesien kalo. Marliineja esiintyy kaikissa merissä (paitsi Kuolleessameressä). Suurin marliini on Musta marliini, Makaira indica, joka voi kasvaa 5 metrin mittaiseksi ja 670 kg painoiseksi. Marliinit ovat nopeita uimareita: 25 m/s.

Tämä kaloihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.