Ero sivun ”Immi Hellén” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Luokat + pieniä paranteluja
Rivi 1: Rivi 1:
'''Immi Hellen''' ([[18. tammikuuta]] [[1861]] - 20. tammikuuta [[1937]]) oli suomalainen runoilija, jonka teoksista tunnetuimpia ovat lastenlaulujen sanoitukset Maan korvessa kulkevi lapsosen tie ja Pieni nokipoika vaan.
'''Immi Hellén''' ([[18. tammikuuta]] [[1861]] [[20. tammikuuta]] [[1937]]), oikealta nimeltään '''Ingeborg Hellén''', oli suomalainen runoilija, jonka teoksista tunnetuimpia ovat lastenlaulujen sanoitukset ''Maan korvessa kulkevi lapsosen tie'' ja ''Pieni nokipoika vaan''.

Koulutukseltaan ja kutsumukseltaan Immi Hellen oli kansakoulunopettaja. Hän toimi myös eläinsuojeluyhdistyksessä ja raittiusliikkeessä. Nämä arvot heijastuvat myös Hellenin runoissa ja lauluissa.


Koulutukseltaan ja kutsumukseltaan Immi Hellén oli kansakoulunopettaja. Hän toimi myös eläinsuojeluyhdistyksessä ja [[raittiusliike|raittiusliikkeessä]]. Nämä arvot heijastuvat myös Hellénin runoissa ja lauluissa.


== Linkkejä ==


* http://www.jamsa.fi/kirjasto/hellen-esittely.html
* http://www.jamsa.fi/kirjasto/hellen-esittely.html
* http://www.jyu.fi/tdk/museo/naisoppilaat/immihellen.htm
* http://www.jyu.fi/tdk/museo/naisoppilaat/immihellen.htm


[[Luokka:Suomalaiset runoilijat|Hellén, Immi]]
{{tynkä/Kirjailija}}
[[Luokka:Suomalaiset kirjailijat|Hellén, Immi]]

{{Tynkä/Kirjailija}}

Versio 3. heinäkuuta 2005 kello 22.48

Immi Hellén (18. tammikuuta 186120. tammikuuta 1937), oikealta nimeltään Ingeborg Hellén, oli suomalainen runoilija, jonka teoksista tunnetuimpia ovat lastenlaulujen sanoitukset Maan korvessa kulkevi lapsosen tie ja Pieni nokipoika vaan.

Koulutukseltaan ja kutsumukseltaan Immi Hellén oli kansakoulunopettaja. Hän toimi myös eläinsuojeluyhdistyksessä ja raittiusliikkeessä. Nämä arvot heijastuvat myös Hellénin runoissa ja lauluissa.

Linkkejä

Tämä kirjailijaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.