Ero sivun ”Marvel-universumin kosmiset olennot” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
p
(l)
Jokainen kosminen olento on uniikki, mutta olennoilla on kuitenkin tiettyjä yhteisiä piirteitä:
 
* Suuremmat voimat kuin yhdelläkään kuolevaisella. Jopa kaikkein heikoin kosminen olento voi tuhota maailmoja (käyttämällä [[Kosminen voimaVoima|Kosmista voimaaVoimaa]]. Voimatasot kuitenkin vaihtelevat eri olentojen kesken suuresti, vain harvat kykenevät tekemään koko universumia muuttavia toimintoja voimillaan.
* Fyysisen muodon puute. Useat kosmiset olennot käyttävätkin jonkinlaisia tarkoitusta varten luotuja kehoja kyetäkseen toimimaan jossain muussa kuin abstraktissa muodossa.
* Moraalinormien koskemattomuus. Kosmiset olennot eivät osoita inhimillisiä emootioita (tästä on kuitenkin poikkeuksia), he ovat puhtaasti kiinnostuneita suuremmista asioista.
 
On huomattavaa, että on olemassa useita olentoja jotka usein sekoitetaan kosmisiin olentoihin. Tällaisia ovat nk. [[Marvel-universumin jumalat|maapallon jumalat]]. Huolimatta korkeasta statuksestaan ja uskomattomista voimistaan nämä jumalat eivät lukeudu kosmisiin olentoihin. Myöskään [[Galactuksen sanansaattajat|Galactuksen apurit]] eivät lukeudu kosmisiin olentoihin, vaikka kykenevätkin manipuloimaan Kosmista voimaa. Apurien olemassaolo ei kuitenkaan ole välttämätöntä universumin pysyvyydelle. Jotkut olennot, kuten [[Marvel-universumin demonit|demoni]] [[D'Spayre]] väittää olevansa epätoivon ruumiillistuma, muttei todellisuudessa omaa tarpeeksi voimaa siihen. Todellisten kosmisten olentojen tarkka lukumäärä on vielä spekuloinnin aiheena, mutta lisää paljastuu jatkuvasti.
 
== Tunnettuja kosmisia olentoja ==

Navigointivalikko