Ero sivun ”Ansamies” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p Kas, kas... Ansaajasta artikkeli! :)
pEi muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Ansaaja''' (esiintynyt Suomessa myös nimellä '''Ansamies''' ja '''Imppari-Pete''') on [[superroisto]] [[Marvel]]-universumissa sekä [[Liekki (sarjakuvahahmo)|Liekin]] vihollinen.Ansaaja on myös yksi [[Kauhuneloset|Kauhunelosten]] alkuperäisjäsenistä.
'''Ansaaja''' (esiintynyt Suomessa myös nimellä '''Ansamies''' ja '''Imppari-Pete''') on [[Marvel]]-kustantamon sarjakuvissa esiintyvä [[superroisto]]. Ansaajan loivat Stan Lee ja Jack Kirby. Hahmon ensiesiintyminen tapahtui amerikkalaisessa ''Strange Tales''-lehden numerossa 104 (tammikuu [[1963]]). Ansaaja on pääasiallisesti [[Ihmeneloset|Ihmenelosten]] vihollinen ja yksi [[Kauhuneloset|Kauhunelosten]] alkuperäisjäsenistä.


[[Luokka:Marvel-universumin superroistot]]
[[Luokka:Marvel-universumin superroistot]]
[[Luokka:Ihmenelosten vastustajat]]


{{tynkä}}
{{tynkä}}

Versio 7. kesäkuuta 2007 kello 11.52

Ansaaja (esiintynyt Suomessa myös nimellä Ansamies ja Imppari-Pete) on Marvel-kustantamon sarjakuvissa esiintyvä superroisto. Ansaajan loivat Stan Lee ja Jack Kirby. Hahmon ensiesiintyminen tapahtui amerikkalaisessa Strange Tales-lehden numerossa 104 (tammikuu 1963). Ansaaja on pääasiallisesti Ihmenelosten vihollinen ja yksi Kauhunelosten alkuperäisjäsenistä.

Tämä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.