Ero sivun ”I Write Sins Not Tragedies” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Thijs!bot (keskustelu | muokkaukset)
Thijs!bot (keskustelu | muokkaukset)
Rivi 13: Rivi 13:
[[pl:I Write Sins Not Tragedies]]
[[pl:I Write Sins Not Tragedies]]
[[pt:I Write Sins Not Tragedies]]
[[pt:I Write Sins Not Tragedies]]
[[sv:I Write Sins Not Tragedies]]

Versio 23. toukokuuta 2007 kello 03.01

I Write The Sins Not Tragedies on ensimmäinen single vaihtoehto-rockia soittavan yhtyeen Panic! at the Discon levyltä A Fever You Can't Sweat Out. Se julkaistiin 27. elokuuta 2006 CD-levynä ja 7" tuuman vinyylinä.

Kappaleen on kirjoittanut kitaristi ja taustalaulaja Ryan Ross. Kappale kertoo tarinan hermostuneesta sulhasesta, joka kuulee hääpäivänään kahden häävieraan kertovan hänen morsiamensa olevan huora. Sulhanen tuntee olevansa avuton ja koettaa ymmärtää, tosin on tulkittu, että tarinan kertoja ei ole sulhanen vaan hänen omatuntonsa.

Musiikkivideo

Tämä on Panic! at the Discon ensimmäinen single ja siitä on tehty musiikkivideo. Videossa on oudot, sirkus-teemaiset häät. Videon alussa morsian ja sulhanen (esittäjänä Daniel Isaac) ovat menossa naimisiin. Sulhasen sirkus-perheen riidan jälkeen morsian juoksee ulos ja yksi häävieraista seuraa häntä. Sirkuksen johtajaa esittää Panic! at the Discon laulaja Brendon Urie, joka ohjaa sulhasen ulos, missä hänen morsiamensa ja häntä seurannut häävieras suutelevat toisiaan. Tämä on kohta, jossa huomataan, että Urie on itse asiassa ollut koko ajan sulhasen omatunto.